Epilepsie?

Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat !!!
O ruda de a mea e la pat de 2 ani. (diagnostic -epilepsie).
Simptome: crizele se manifesta cu secretii spumoase, adesea amestecata cu singe, cade intr-o stare de coma, care trece in somn adinc de 1-2 zile, sau este absenta la cele ce o inconjoara.Sufera de greata, dureri de stomac uneori.Neclaritate ]n vorbire, tremurul membrelor superioare, fara putere de a tinea ceva in ele. Nu are puteri de a misca membrele inferioare, deaceea e si la pat.
Crize cu convulsii la podea nu au fost.
Daca imi puteti recomanda ceva cu ce am putea sa-i usuram suferinta v-a sunt f.recunoscatoare. Poate un tratament ceva, ca ce-l ce l-a urmat cu timonil apoi cu depachin nu au avut rezultate.
Va multumesc.
O ruda de a mea e la pat de 2 ani. (diagnostic -epilepsie).
Simptome: crizele se manifesta cu secretii spumoase, adesea amestecata cu singe, cade intr-o stare de coma, care trece in somn adinc de 1-2 zile, sau este absenta la cele ce o inconjoara.Sufera de greata, dureri de stomac uneori.Neclaritate ]n vorbire, tremurul membrelor superioare, fara putere de a tinea ceva in ele. Nu are puteri de a misca membrele inferioare, deaceea e si la pat.
Crize cu convulsii la podea nu au fost.
Daca imi puteti recomanda ceva cu ce am putea sa-i usuram suferinta v-a sunt f.recunoscatoare. Poate un tratament ceva, ca ce-l ce l-a urmat cu timonil apoi cu depachin nu au avut rezultate.
Va multumesc.
1 comentarii

nu stiu ce sa zic mama mea are cam aceeasi pb numai ca nu este la pat multumesc lui dzeu!a luat tratament cu depakine dar degeaba ca crizele au fost tot mai violente.iti recomand sa iti duci ruda la cluj la centrul EPICENTER . acolo este un centru privat specializat pe asa ceva.acolo o voi duce si eu pe mama.multa sanatate si putere!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Chist arahnoidian, epilepsie mioclonica
- 42O fi epilepsie? :((
- 5epilepsia, crize grand mall
- 9epilepsie - informatii
- 4epilepsia se poate transmite si la copil?
- 4Despre Epilepsie
- 3epilepsia si metodele de contraceptie
- 5de pe la 7-8 ani fac anumite crize care au fost considerate crize de spasmofilie
- 10epilepsia afecteaza partea sexuala?
- 0riscurile unei operatii in caz de epilepsie
- 1camin-spital sau centru de ingrijire permanenta pt un bolnav de epilepsie
- 6este sau nu epilepsie?
- 10Episoade depresive, Elilepsie sau Schizofrenie
- 5epilepsie de la varsta de 10 ani
- 9epilepsie in sarcina
- 0Epilepsie, permis auto
- 1O problema - epilepsie
- 2Epilepsie sau alta boala
- 1Epilepsie focala temporala stanga farmacorezistenta
Mai multe informații despre: Epilepsia