imunitate scazuta, baietel de 4 ani si jumatate raceste des

23-02-2013
adimao
Nu este medic/terapeut
adimao
bunaziua suntem parinti unui baietel de 4 ani si jumatate, cum puteti sa ne ajutati deoarece raceste foarte repede. Am dori niste sfaturi pentru intarirea imunitati.mi-a recomandat cineva esberitox n sirop. va multumesc frumos
3 comentarii
0
23-02-2013, ora 19:32
dorina vasiliu
Nu este medic/terapeut
dorina vasiliu
echinaceea cu propolis si vit.c
0
23-02-2013, ora 21:03
Dr. Karimzadeh Ana
Obstetrica-ginecologie, bucuresti
Dr. Karimzadeh Ana
Puteti crete imunitatea copilului folosind gemoterapie de Plantextract:1Extract de Coacaz negru muguriM.G 1DH-1ml.(25 picaturi ) in 50ml. apa dimineata cu 30 de minute inainte deasa. 2 Extract de Mesteacan argintiu muguriMG 1DH-1ml.(25 picaturi) in 5o ml apa cu 30minute inainte de masa de prinz. 3 Extract de maces ramuri tinere MG 1DH -1ml in 50 ml apa cu 30 de minute inainte de masa de seara. Rezultatele vor fi spectaculoase.Acest tratament va dura cel putin 30 de zile, apoi voi prescrie alt tratament pt.consolidare.
0
10-03-2013, ora 02:57
maraanton
Nu este medic/terapeut
maraanton
Medicul nostru pediatru ne-a recomandat sa le dam copiilor vitaminele prin alimentatie ( fructe si legume proaspete, sucuri de fructe, alimente de la tara), si sa-i lasam sa se imunizeze putin si singuri ( e drept, nu am avut probleme mari, doar cateva raceli usoare). Ma bucur ca am gasit acest pediatru la Medsana, pentru ca nici eu nu sunt adepta pastilutelor decat daca este neaparat necesar. Prietena mea insa i-a dat fetitei ei un supliment, Luivac, de care era foarte multumita; de asemenea, am mai auzit de tinctura de propolis si vitamina C.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul