Vreau o parere - antibiotic băiețel de patru ani

15-03-2019
Ana Mariana 7
Nu este medic/terapeut
Ana Mariana 7
Buna ziua am un băiețel de patru ani și a răcit doctorul nea dat tratament cu antibiotic penicilina 10zile după trei zile am observat ca ii sa unflat amigdalita stânga și avea ceva secreției albă am continuat tratamentul și nici o schimbare a doua zi ne-am dus din nou la doctor și nea dat de data aceasta 7zile de antibiotic tot penicilina și ia făcut și exudat urmează sa mergem la control întrebarea mea este e posibil de la acea amigdalita inflamata sa respire greu adică noaptea se aude parca ca și sforăitul și parca nu ar avea destul aer sa respire.multumesc din suflet aștept un raspuns
1 comentarii
0
12-04-2019, ora 02:25
Ana Mariana 7
Nu este medic/terapeut
Ana Mariana 7
Buna seara va rog frumos spuneți-mi câte zile se da de sinosun la copil patru ani multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum afectează co-infecţiile coronavirus, virus sinciţial respirator şi rinovirus copiii
  • Nivelul de activitate fizică - invers proportional cu numărul de zile de infecții ale tractului respirator superior la copii
  • Infecțiile respiratorii înainte de vârsta de doi ani pot crește riscul de deces din cauza unei boli respiratorii la vârsta adultă
  •