raceala si tuse
Buna ziua,
Fiul meu, Stefan, are 8 ani...si de ceva timp se confrunta cu o raceala care pana acum...parea inofensiva - nasul putin infundat, episoade sporadice de tuse...dar rare... I-am dat sirop din muguri de pin, i-am facut ceaiuri, bai fierbinti, inhalatii...am incercat sa ma feresc de medicamente.
De cateva zile, insa...situatia s-a inrautatit...mai ales tusea. Mai ales pe timpul noptii...se trezeste tusind si nu mai stiu cum sa-l calmez.
Avem programare la medic zilele-acestea...dar as vrea un sfat pana atunci...ca nu mai stiu ce sa fac...
Fiul meu, Stefan, are 8 ani...si de ceva timp se confrunta cu o raceala care pana acum...parea inofensiva - nasul putin infundat, episoade sporadice de tuse...dar rare... I-am dat sirop din muguri de pin, i-am facut ceaiuri, bai fierbinti, inhalatii...am incercat sa ma feresc de medicamente.
De cateva zile, insa...situatia s-a inrautatit...mai ales tusea. Mai ales pe timpul noptii...se trezeste tusind si nu mai stiu cum sa-l calmez.
Avem programare la medic zilele-acestea...dar as vrea un sfat pana atunci...ca nu mai stiu ce sa fac...
2 comentarii
Buna ziua,
Am revenit pentru a va spune cum am reusit sa rezolv problema.
Mi-a recomandat o prietena al carei fiu a avut o tuse asemanatoare un medicament care mi s-a parut foarte eficient si care l-a vindecat complet pe fiul meu. Fluimucil - sirop pentru copii se numeste...iar eu am fost foarte multumita cu el. Il recomand persoanelor care tusesc, cum a patit fiul meu...am inteles ca exista si varianta pentru adulti, in caz ca e cineva interesat...se gaseste in farmacii.
Sanatate tuturor!
Am revenit pentru a va spune cum am reusit sa rezolv problema.
Mi-a recomandat o prietena al carei fiu a avut o tuse asemanatoare un medicament care mi s-a parut foarte eficient si care l-a vindecat complet pe fiul meu. Fluimucil - sirop pentru copii se numeste...iar eu am fost foarte multumita cu el. Il recomand persoanelor care tusesc, cum a patit fiul meu...am inteles ca exista si varianta pentru adulti, in caz ca e cineva interesat...se gaseste in farmacii.
Sanatate tuturor!
Buna seara sunt mamica unei fetite de 6 anii care are o tusa foarte rea de vreo 2 saptamani, in fiecare inceput de iarna avem aceeas problema noi locuim in londra poate fii din cauza climei?daca pote cineva sa ma ajute cu un sfat...am incercat aproape tot ce putem gasi aici
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9cresterea imunitatii la bb de 6 luni
- 11Nu se vindeca nasul
- 6Baietel de 7 ani receste foarte repede
- 0raceala sugar 1luna si 3 sapt
- 3raceli repetate de cand am inceput gradinita
- 5Părere... baietelul meu raceste des
- 4copil 2 ani tuseste doar dimineata
- 2Bronsita la 2 ani
- 0Bebe 1 an tuse
- 7Astm bronsic
- 1Ajutatima va rog - bebe de 9 luni din doua in doua luni mi.a racit