Răceala repetata

Buna ziua. Copil de 5 ani după 2 episoade de tuse puternica pe Per de 2 luni, acum iar are mucozitati galbene, nas înfundat și f rar tuse. Am început sa i dau rhinatiol, biosept. Este bine ce ii administrez, ce as putea sa i mai dau? Am in casa și imunice 10 Day, îl pot administra și combina cu orice medicament. Întreb, fiind ca nu as vrea sa ajungem iar la antibiotic. Va multumesc tare mult !
1 comentarii

Buna dimineata
Trebuie sa ii asigurati respiratia libera pe nas si dieta bogata de lichide (apa plata, ceai caldut, sucuri naturale, compoturi, supe). Faceti-i bai calde inainte de culcare, in care adaugati sare grunjoasa cat sa se simta sarata apa, 2 seri la rand. Curele naturale pt stimularea imunitatii puteti sa le faceti la mare si/sau la ocnele Praid, Turda. Acum puteti incerca si cu preparatul pe care il aveti. Sanatate !
Trebuie sa ii asigurati respiratia libera pe nas si dieta bogata de lichide (apa plata, ceai caldut, sucuri naturale, compoturi, supe). Faceti-i bai calde inainte de culcare, in care adaugati sare grunjoasa cat sa se simta sarata apa, 2 seri la rand. Curele naturale pt stimularea imunitatii puteti sa le faceti la mare si/sau la ocnele Praid, Turda. Acum puteti incerca si cu preparatul pe care il aveti. Sanatate !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9metrol la o fetita de 7 luni
- 4Sa fie de la raceala?
- 8operatie de polipi - cauterizare de cornete la copil de 3 ani?
- 11Nu se vindeca nasul
- 1raceli repetate la copil 6 ani
- 9sirop imunitate
- 7Broncho Vaxom la copii
- 0raceala si tuse - fetita 6 ani
- 3imunitate scazuta, baietel de 4 ani si jumatate raceste des
- 3fetita mea (2 ani) raceste des
- 3raceli repetate de cand am inceput gradinita
- 5tusa seaca uscata, febra, raceala
- 3raceli repetate (acum si lichid in spatele timpanului)
- 1Muci de 4 luni+ tuse productiva de o luna la bebe de 8 luni
- 0Nas - când respira se aude ca un farnait
- 2Bebeluș de 5 luni tușește și curge nasucul.
- 1Tuse si muci de multe zile
- 0Raceala bebelus 2 luni -tobradex si colargol
- 2Mucisori și raceala
Mai multe informații despre: Racelile la copii raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: