Implant dentar / risc sa cada ?
Buna, Acum aproape un an mi-am pus un implant si o coroana la dintii din fata. Acum o saptamina sa intimplat sa-mi pierd cunostinta si mi s-au rupt din nou dintii din fata(sus) puntea a cazut, iar dintele implant sa rupt putin si se clatina. Credeti ca va cadea implantul??? Ar fi posibil ? Inainte sa fie pus dintele la implant am asteptat 4 Luni ca sa se prinda.
3 comentarii
Buna dimineata,
Va recomand sa faceti o radiografie, chiar computer tomograf ar fi mai bun ca sa vedeti cu exactitate situatia implantului.
Greu de spus daca se va pierde sau nu, chiar daca ati asteptat 4 luni sa se integreze.
Puteti pune radiografia /computerul tomograf si aici, ca sa obtineti mai multe pareri.
O zi buna!
Va recomand sa faceti o radiografie, chiar computer tomograf ar fi mai bun ca sa vedeti cu exactitate situatia implantului.
Greu de spus daca se va pierde sau nu, chiar daca ati asteptat 4 luni sa se integreze.
Puteti pune radiografia /computerul tomograf si aici, ca sa obtineti mai multe pareri.
O zi buna!
https://drive.google.com/file/d/1o1i_c2JlHTt_u5MpRI97DEtIl2vV0zaj/view?usp=sharing
Am atasat un xray cand a fost pus
Am atasat un xray cand a fost pus
Va recomandam o radiografie sau computer tomograf facute dupa incident. Aceasta radiografie nu este relevanta in acest moment.
O seara buna!
O seara buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 77Implant masea dupa cat timp se poate face?
- 1implanturi dentare multiple
- 4cum poti alege cel mai bun implant?
- 2As vrea sa imi fac implant dentar
- 4Implant dentar Straumann sau punte
- 1Punte sau Implant
- 3Inlocuire dinte stramb cu implant
- 7Implantul dentar se misca.
- 1Retragere os
- 3Portelanul si fumatul-mit sau realitate
- 1Mi-am facut un implant si la nici doua luni mi-a cazut
- 5Ma dor dintii pusi
- 1Implant dentar
- 2Implant Inno
- 1E ok sa se faca 2 implanturi si o extractie de masea de minte in aceiasi sedinta?
- 1Implant dentar care se misca
- 6Coroana pe implant
- 1Am platit pentru 6 implanturi dar vizibile sunt doar 4, pe radiografie rezulta 6
- 3Intrebare.. vreau să renunț la implanturi
- 1Implant dentar
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: