implant dentar?
buna ziua. am 18 ani si vreau sa ma sfatuiti intr-o problema. nu stiu cum se numesc exact dintii.primii 2 dinti de sus din fata sunt dati in spate si intre ei am si o plomba partial facuta de un doctor, inca se observa carie acolo, si urmatorii doi dinti din partile laterale ale celor doi sunt in fata...mentionez ca am avut 2 aparate dentare pana acum, dar nu le-am purtat prea mult..nu pot sa le suport...as vrea ceva sa fac in privinta asta..daca se poate sa-mi pun dinti...sau ai mei sa ii scot..nu stiu ce sa spun...nu ma pricep la asa ceva...mentionez ca nu fumez... astept raspuns urgent! va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
te citez:
"mentionez ca am avut 2 aparate dentare pana acum, dar nu le-am purtat prea mult..nu pot sa le suport"
pai draga mea, CREZI ca, implantul de care vorbesti...il vei SUPORTA mai bine?!?
Propunere:
mergi la un cabinet stomatologic sa-ti rezolve acea plomba (cu un laser) si NU se va mai vedea..vad ca si asta te deranjeaza...(plomba)
...si roaga sa-ti puna un aparat dentar FIX..nu sa-l scoti cand vrei...
Iti va parea rau ODATA ca, la 18 ani...ai recurs la astfel de implanturi...care -s si scumpe si dureroase.
Nu mai sta pe ganduri...
Iti doresc SA iei hotararea care iti va aduce cea mai putina durere si...sa ai si dintii TAI...DOAR AI 18 ANI..
O zi placuta!
te citez:
"mentionez ca am avut 2 aparate dentare pana acum, dar nu le-am purtat prea mult..nu pot sa le suport"
pai draga mea, CREZI ca, implantul de care vorbesti...il vei SUPORTA mai bine?!?
Propunere:
mergi la un cabinet stomatologic sa-ti rezolve acea plomba (cu un laser) si NU se va mai vedea..vad ca si asta te deranjeaza...(plomba)
...si roaga sa-ti puna un aparat dentar FIX..nu sa-l scoti cand vrei...
Iti va parea rau ODATA ca, la 18 ani...ai recurs la astfel de implanturi...care -s si scumpe si dureroase.
Nu mai sta pe ganduri...
Iti doresc SA iei hotararea care iti va aduce cea mai putina durere si...sa ai si dintii TAI...DOAR AI 18 ANI..
O zi placuta!
buna lucia.iti multumesc ca mi-ai raspuns la mesaj. problema e ca nu vreau sa mai port aparat dentar...mai ales fix :O. Nu stiu ce sa zic...as vrea sa-mi puna ceva peste dintii mei dupa ce ii "modeleaza" putin... am auzit ca se poate si asa. Chiar nu mai suport aparatele dentare..probabil o sa-mi para rau peste ani ca nu am purtat...si nu ca ar rade cineva de mine..nu!! Am o prietena care si-a pus 6 dinti sus...dar ei i-a scos de tot, pentru ca erau foarte cariati..si i-a pus...nici nu se cunoaste ca nu sunt ai ei! astept comentarii cu tot felul de pareri! sper sa ma ajute! multumesc frumos lucia! o zi placuta si tie!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0implant dentar
- 33Implant pe teren nepregatit?
- 2implant dentar sau lucrare portelan?
- 3Implant masea dupa 3 ani - posibil ?
- 9costul unui implant dentar
- 2Culoare implant
- 1lucrare cu implanturi
- 3Implanturi masea?
- 3Lucrare sau implant?
- 4Implant de titan vesus zirconiu?
- 3Implant dentar / risc sa cada ?
- 8Aditie de os, cand se stie exact daca este nevoie sau nu!
- 1Implant dentar
- 4Implant la aproape 20 de ani
- 1Doua implanturi alaturate. Pot fi inserate la o distanta de cateva luni unul de altul?
- 1Sfaturi si optiuni pentru inlocuirea a 3 molari alaturati lipsa cu implanturi dentare
- 2Ce specializare are doctorul care pune implanturi dentare
- 1Implant dentar
- 1Efecte secundare implanturi
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: