Impacare cu fostul iubit
Buna!am avut o relatie cu un baiat care a durat 1 an si 3 luni si ne am despartit acum o luna fara certuri si jigniri.Intrebarea mea este:oare de ce nu sterge pozele cu noi 2 dupa facebook?nici eu nu le am sters pentru ca mai am sentimente foarte puternice fata de el.Nu l am intrebat de ce nu le sterge si nici el.Ideea e ca m
4 comentarii
Un raspuns sigur numai el ți- l poate da. Noi nu putem decât să presupunem. Poti avea o discutie cu el și afli ce te intereseaza. S-ar putea ca perioada petrecută impreuna sa- i trezeasca amintiri placute, de care nu vrea sa se desparta. De fapt fiecare perioada trăită este importanta si daca ai intelepciunea necesară chiar daca au mai fost si greseli inveti din ele si in alta relatie lucrurile merg mai bine. Persoanele cu care intrăm intr- o relatie ne sunt trimise ca sa ne ajute sa evoluăm si daca relatia nu merge e bine sa acceptam ca s- a terminat si să lasam loc unei relații care sa ne implineasca.
Multumesc!nu am curaj sa intreb, mai bine las lucrurile asa cum sunt
Ce crezi că s-ar putea întâmpla dacă ai întreba? Poate și el gândește la fel ca tine. S-ar putea ca peste ani să-ți pară rău că nu ai făcut-o. Sunt și băieți timizi.
Nu ai spus motivul despărțirii. Poate el a simțit nevoia să stea departe de tine o perioadă ca să-și clarifice unele lucruri. Nu ai de unde să știi dacă nu ai o discuție cu el. De multe ori orgoliile fac mult rău. Poți să nu-l întrebi direct dacă vrei, dar caută să-l întâlnești și încerci să afli cum se simte, dacă îi e bine fără tine, dintr-o discuție prietenească poți afla multe lucruri
Nu ai spus motivul despărțirii. Poate el a simțit nevoia să stea departe de tine o perioadă ca să-și clarifice unele lucruri. Nu ai de unde să știi dacă nu ai o discuție cu el. De multe ori orgoliile fac mult rău. Poți să nu-l întrebi direct dacă vrei, dar caută să-l întâlnești și încerci să afli cum se simte, dacă îi e bine fără tine, dintr-o discuție prietenească poți afla multe lucruri
Buna ziua!motivul a fost ca el si a dorit sa terminam relatia iar eu nu m am opus, ne am despartit elegant din cauza faptului ca el nu mi a acceptat fata in toatalitate, aducand motive ca nu poate sa locuim impreuna din cauza ei fiind o fata mai egoista si geloasa.stiu ca ii pare rau pt ceea ce a facut ot ca noi doi am avut o relatie foarte frumoasa fara certuri majore, din contra a fost respect reciproc si multa iubire, am simtit asta.De vb de relatie nu vorbim, nici el nu ma intreaba si nici eu, imi e teama ca va refuza sa mi vb daca aduc subiectul asta.daca si ar dori cu adevarat sa vb despre ce a fost, ar lasa orgoliu de o parte care este imens si ne am putea intalni, dar nu o face.stiu ca regreta enorm despartirea dar el a ales asta si nu m am opus si am fost de acord dar in sufletul meu e un gol imens si zi de zi il am in cap, nu ma pot obisnui cu gandul deloc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5este nevoie de psiholog?
- 8Sunt in despresie, niste sfaturi m-ar putea ajuta
- 3Depresie, este vorba de o despărțire
- 9Cum pot scapa de depresie?
- 1Decizia despartirii
- 3Despartire
- 7Fiica mea nu poate sa treacă peste despărțirea de primul prieten
- 3Despartire
- 16Înselat, Despartire sau Împacare
Mai multe informații despre: despartirea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: