ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Decizia despartirii

16-10-2021
Ian98
Nu este medic/terapeut
Ian98
Salut
Sunt intr-o relatie de cativa ani (3-4) si am ajuns in pragul in care as dori sa ii pun punct. Este si prima mea relatie si simt ca vreau altceva, nu alta relatie, ci sa ma axez pe mine. In timpul acestei relatii m-am schimbat destul de mult, renuntand la destul de multe activitati, la modul in care uneori ma comport chiar.
Am avut o discutie, ne-am certat si am vrut sa plec. M-a implorat plangand sa ma intorc si am cedat. Locuim impreuna. Toate aceste lucruri m-au pus pe ganduri si mi-am dat seama ca vreau sa fiu "liber", sa iau ce decizii vreau cand vreau.

Decizia despartirii e foarte grea, ea plange cand aude de asa ceva si imi spune cum pot sa fac asa ceva, pentru cate a facut pentru mine, ca nu mi-a gresit cu nimic...etc
Vreau sa dau vestea despartirii, insa nu am curaj si nu-mi doresc sa o ranesc. Cum ma sfatuiti sa fac?

Multumesc!
1 comentarii
0
16-10-2021, ora 19:36
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
" Este si prima mea relatie si simt ca vreau altceva, nu alta relatie, ci sa ma axez pe mine. In timpul acestei relatii m-am schimbat destul de mult, renuntand la destul de multe activitati, la modul in care uneori ma comport chiar."

Pai nu e mai bine sa comunicati sa-i spui ce vrei si ce-ti doresti, daca ia are dreptate si te iubeste, ce mai vrei, nu ai sa gasesti pe toate drumurile ce ai pierdut. Dupa mine dai dovada de lasitate si egoism.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Studiile contrazic ideea conform căreia bărbații nu au nevoie de susținere în cazul unei despărțiri
  • După despărțiri, oamenii simt mai puțin control asupra vieții, însă numai la început
  •