ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Despartire

30-07-2023
Eu 123
Nu este medic/terapeut
Eu 123
Buna, as dori un răspuns la problema mea
Nu demult am trecut printr o despărțire, care m a afectat foarte mult, sufăr, despartirea fiind de vreo 2 luni și jumătate trăind încă împreună, eu am putut pleca doar de 2 săptămâni, plecand cu cățelul nostru, hotărând să meargă cu mine, deja când eram pe drum, mi a scris că regretă că m a lăsat să plec, că suferă, că a plâns, și că va regreta asta toată viața, eu i am răspuns că aflarea unei noi vieți a libertății a fost mai mare, eu nedorind despartirea, și că este incorect ce face
După mi a mai scris după 2zile daca suntem bine, și că nu a vrut să mă mai deranjeze, eu i am răspuns civilizat, prietenește, după 2 zile din nou mi a scris cum suntem, m a intrebat că ce o sa fac pe mai departe o sa plec din tara?daca cățelul s a adaptat la noua viata..eu i am răspuns doar strict despre catel, nimic de mine, și de atunci a trecut 1 săptămână și nu a mai scris nimic, oare de ce?eu nu am inițiat nici o conversatie, fiind in no contact, pentru a îmi simți lipsa și să nu presez lucrurile, nu mai dorește să mă deranjeze pentru că nu i am răspuns și la întrebările despre mine?și că i am răspuns strict de catel, va rog daca cineva îmi poate răspunde, multumesc
3 comentarii
0
30-07-2023, ora 16:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca vedeti un viitor bun cu aceasta persoana, contactati-o dv. si discutati cu cartile pe fata. Impacati-va! Stabiliti o intalnire.
0
31-07-2023, ora 08:47
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Cel mai simplu e sa afli de la el, noi nu putem decât să lansam diverse ipoteze. Orgoliile nu fac bine nimănui. La încercările lui repetate ar fi trebuit sa-i răspunzi sincer cum te simți. Gândește-te ca și el probabil a avut alte așteptări și dacă te- a văzut indiferenta te- a lăsat în pace. Găsește o cale să comunici cu el și găsiți soluții împreună. Furia nu face bine nimănui și voi în loc sa găsiți rezolvare la problema voastră ați ales calea despărțirii. Dacă vă accidentați la un genunchi va tăiați piciorul sau mergeți la doctor și găsiți soluții de reparare?
0
31-07-2023, ora 18:36
Eu 123
Nu este medic/terapeut
Eu 123
Doamna Psiholog, el este cel care a inițiat despartirea, și a fost foarte ferm, și am discutat până să plec dar pozitia a rămas aceeași, eu i am răspuns la mesaje civilizat, poate că am arătat putina indiferenta, dar cred că este normal sa fiu așa, reconcilierea daca o dorește trebuie sa vina din partea lui..eu am decis sa îi dau spatiu și să simtă și viața fără mine, daca ii stau in continuare pe cap, nu cred nici așa că o să schimb ceva, mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Studiile contrazic ideea conform căreia bărbații nu au nevoie de susținere în cazul unei despărțiri
  • După despărțiri, oamenii simt mai puțin control asupra vieții, însă numai la început
  •