Depresie, este vorba de o despărțire
Buna ziua !Trec printr-o perioadă grea, este vorba de o despărțire. Am 20 de ani și nu pot trece peste ea, poate din cauza că persoana era prea scumpă pentru mine. Nu pot să mă i-au cu alte lucruri, gen- cititul, filme, discuții cu prietenii, etc. O dată ce stau cu părinții, cu ei mă strădui să fiu veselă ca să nu îi întristez. Dar simt că ceva în mine se prăbușește, că o parte din mine nu-i. Vă rog frumos - un sfat. Mulțumesc anticipa.
3 comentarii
Timpul o sa vindece toate ranile. Poate v-ar folosi cateva sedinte de psihoterapie, o spovedanie sincera la un duhovnic...
E normal să te simți rău după o despărțire, dar atunci când situația chiar nu o mai poți controla, e bune să mergi la un psiholog pentru evaluare și intervenție psihologică. Suferința se prelungește nu din cauza despărțirii, ci din cauza faptului că ceva nu funcționează bine în structura ta, iar despărțirea nu a făcut decât să stimuleze acea schemă cognitivă care te face să reacționezi astfel. În loc să suferi, gândește-te că e un moment din viața ta din care încearcă să vezi partea frumoasă și să înveți din greșeli. O relație funcționează bine dacă ambii își doresc și contribuie în mod egal la evoluția ei, când unul plusează mai mult, iar celălalt mai puțin, sau aproape de loc, relația nu funcționează. S-ar putea ca în timp ce tu suferi după o relație fără viitor, să fie cineva din jurul tău pe care nu-l observi și cu care ai avea o relație împlinită.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5este nevoie de psiholog?
- 8Sunt in despresie, niste sfaturi m-ar putea ajuta
- 9Cum pot scapa de depresie?
- 1Decizia despartirii
- 3Despartire
- 4Impacare cu fostul iubit
- 7Fiica mea nu poate sa treacă peste despărțirea de primul prieten
- 3Despartire
- 16Înselat, Despartire sau Împacare
Mai multe informații despre: despartirea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: