Sunt gravidă?

Buna seara
Am 21de ani si incerc de aproape un an de zile sa raman însărcinată, am fost la un medic si mi-a dat un tratament cu niște pastile pentru fertilitate si niște ovule, am avut contact sexual cu iubitul meu tot timpul fara protejare, si dupa 2 saptamani de la terminarea tratamentului eu tot asteptam sa imi vină ciclul dar nu mi-a venit a trebuit sa imi vină pe 2 may si suntem in 13 may, pe data de 10 may am făcut un test de sarcina si mi-a arătat că e negativ! sa fiu oare însărcinată? Imi doresc tare mult ! Va rog sa imi raspundeti Multumesc
Am 21de ani si incerc de aproape un an de zile sa raman însărcinată, am fost la un medic si mi-a dat un tratament cu niște pastile pentru fertilitate si niște ovule, am avut contact sexual cu iubitul meu tot timpul fara protejare, si dupa 2 saptamani de la terminarea tratamentului eu tot asteptam sa imi vină ciclul dar nu mi-a venit a trebuit sa imi vină pe 2 may si suntem in 13 may, pe data de 10 may am făcut un test de sarcina si mi-a arătat că e negativ! sa fiu oare însărcinată? Imi doresc tare mult ! Va rog sa imi raspundeti Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8nu mai mai dumiresc odata!!!
- 15am si eu o nelamurire
- 3cum este posibil?oare am calculat gresit?
- 4la cat timp dupa actul sexual pot face testul de sarcina?
- 4ciclu regulat.. de 4 zile imi intarzie = sarcina?
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 15sunt gravida ?
- 19pot fi insarcinata?
- 9Sarcina sau menstruatie neregulata?
- 3sunt gravida?
- 2pot ramine insarcinata?
- 8sex neprotejat si diverse stari
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 1Se poate sa fiu insarcinata?
- 6posibil sa ramana insarcinata daca doar am atins vaginul ? ci nu am bagat penisul ?
- 3Posibila sarcina dupa petting?
- 3Sex si menstruație
- 3sex prima data
- 2După cate zile pot face un test de sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina