postinor 2 si menstruatia intarziata
In urma administrarii de postinor menstruatia mi-a venit cu intarziere 6 zile.pe data de 29 iulie.Astazi suntem in 5 sept si ciclul nu a venit.sanii ii simt tensionati, burta e cam umflata si ma doare..am crampe abdominale...am febra, stare de greata.si nu stiu ce am...pt ca menstruatia nu e.mentionez ca am luat postinor intr-un interval de 3 luni...de 2 ori.dar degeaba pt ca nu am avut contact sexual propriu-zis..prima oara.iar a doua oara prietenul meu a incercat sa ma penetreze dar fara sa poata..fara prezervativ...si nici macar nu a ejaculat.insarcinata nu cred ca e posibil altfel nu mai imi venea ciclul menstrual in luna iulie.Va rog sa-mi da-ti un raspuns...sunt ff ingrijorata.CE POATE FI.????????????????
22 comentarii
Cum poti sa stai fara sa iti faci un test de sarcina?Daca e negativ, du-te la doctor, la ginecolog si nu mai sta!Postinor poate da falsa singerare dar fa azi test de sarcina si spune-mi si mie cum e.Si oricum, nu ti-a spus nimeni ca nu se ia Postinor decit de maxim 2-3 ori intr-un an????Scrie-mi ce-ai facut.AZI!!!!!NU MAI ASTEPTA!!!!Dr Brad
Am urmat sfatul si am mers la doctor.Pe data de 5.09 am facut febra mare, aveam crampe abdominale si am ajuns la urgenta.le-am explicat medicilor ca am luat pastilele, mi-au facut analize si testul de sarcina care a iesit negativ.;in schimb diagnosticul a fost apendicita acuta si m-am operat.Astazi am 8 zile de la operatie.Sunt fericita ca nu a fost altceva.Iar postinor sau alte pilule nu mai iau, cel putin fara indicatia medicului.Sarcina nu prea putea fi pt ca actul sexual nu a fost pana la capat, dar totul e perfect cand se termina cu bine. Nu sunt incantata ca sunt operata, dar trece.
M-am gindit si eu ca sarcina normala cu febra mare nu prea merge dar putea fi, Doamne fereste, o sarcina extrauterina si atunci treaba era...albastra!Bine ca a fost doar apendicul si ca s-a intervenit in timp util altfel, cine stie, puteai ajunge si la peritonita.Nu fi trista ca esti operata, fii bucuroasa ca s-a terminat cu bine.Iar de Postinor pot sa-ti spun ca nu e indicat sa iei mai mult de 3 ori in 12 luni pt ca poate da fibroza ovariana si chiar sterilitate asa ca e mai bine sa iei anticonceptionale clasice decit acest Postinor.Ai grija de tine, menajeaza-te macar 3 sapt(nu merge pe tocuri, nu alerga sau face gimnastica, nu ridica mai mult de 2-3 kg).Chiar daca incizia e mica la apendicectomie, tot e bine sa te protejezi.Mai scrie-mi.Multa sanatate!!!
Sunt 3 sapt. de la operatie si pot spune ca ma simt mai bine;am avut unele probleme, ma simteam obosita, ma durea splina, ficatul, dar am inceput sa iau vitamax si e mult mai bine.Am urmat sfaturile.m-am menajat in tot acest timp, iar incizia se vindeca frumos.Nu stiu daca postezbine aici urmatoarea mea intrebare, dar fiind legata de sfera ginecologiei.mai pot face vaccinul anti cancer de col uterin, avand in vedere ca ce s-a intamplat nu a fost un act sexual.?.si inca ceva...la o sapt...cateva zile de la operatie am avut probleme ginecologice.Ma ustura si manca, pielea era rosiatica si scurgeri.eu cred ca de la plosca folosita in spital.am fost la medicul ginecolog.sunt inca domnisoara...mi-a dat tratament.si acum sunt bine.Am citit pe net ca aceste simptome corespund infectiei micotice., ma voi duce sa fac si analize.
Daca mai sint scurgeri atunci trebuie sa faci analize dar daca nu mai ai nimic, atunci nici nu are de unde sa-ti ia secretie pt analiza.Eu cred ca poti sa faci vaccinul anti -cancar de col uterin dar cel mai bine ar fi sa intrebi un ginecolog.Daca tu spui ca nu a fost act sexual acela, atunci poti face vaccinul.Sa-mi mai scrii ce ai hotarit!Sanatate multa in continuare!
Multumesc! M-am interesat si voi face vaccinul;pt analize tot ma voi duce chiar daca nu mai am acea scurgere, pt linistea mea.probabil fiind inainte de menstruatie era normal.Cu tot ce mi s-a intamplat nici nu mai stiu ce e normal si nu.acele scurgeri exista in mod normal.e un semn de alarma cand se schimba textura.Peste o saptamana ma voi duce la medic si o sa aflu mai multe poate de la el.
Succes!Poate imi scrii si mie ce rezultat vei avea la secretie.
Din cauza unei raceli nu am ajuns la medic.voi ajunge saptamana asta, mi-am facut programare.Ma nelinisteste faptul ca ieri am avut o usoara sangerare cu mici cheaguri.e posibila o raceala sau efectele administrarii pilulelor. Anul trecut mi s-a mai intamplat.racisem si am avut o mica sangerare care a durat 1min.nu toata ziua.ca si ieri.Menstruatia trebuie sa-mi vina pe 6 noi.
Eu cred ca nu e de la pilula pt ca ar fi cam tirziu sa fie de la ea.Du-te sapt viitoare la control si vezi ce-ti zice.Dar ai singerat o zi si gata?Destul de ciudat...
Poate fi ceva urat? da o singura zi.am patat o singura data chilotul.nu toata ziua.
de fapt microchist...mi-a iesit la ecografie.dar medicul a zis ca se reabsoarbe.
Daca e mic(microchist)atunci se resoarbe aproape sigur.Poate fi si un mic chist de ovulatie.Asa ca nu-ti face griji.Sa vezi ca o sa treaca si asta!
Nu am mai avut nimic, scurgerile sunt normale...si saptamana asta ajung la medic pt analize ca sa stau linistita.
Astept rezultatele de la analize.dar vroiam sa stiu si care sunt analizele pe care le poate face prietenul meu, avand in vedere ca el a mai avut alte relatii.in care s-a protejat, dar pt siguranta si linistea mea.Cand e vb de sanatate devin ipohondra chiar.
Cel mai bine e sa-l intrebi pe ginecologul tau.Cind vei merge la el sa-ti interpreteze analizele intreaba-l si de prietenul tau.Si sigur ca ar trebui sa se investigheze si el.
pe 4-5 aprilie am luat postinor 2 conform instructiunilor..doar ce imi trecuse menstruatia..acum insa imi intarzie..5-6 zile..asteptam sa mi vina in jur de 1 si nimic..sunt foarte speriata!am fcaut un test de sarcina si e negativ..un sfat va rog
Repeta testul de sarcina.Daca e negativ atunci inseamna ca intirzie.Nu cred sa fii insarcinata pt ca altfel testul ar fi iesit pozitiv.Si daca atunci cind l-ai luat tocmai trecuse ciclul, inseamna ca nu erai in perioada fertila.Sa-mi scrii ce ai mai facut!
am tot citit diferite articole despre acest medicament, POSTINOR 2... pe care din pacate am fost nevoita sa-l iau si eu la sfarsitul lunii aprilie, exact dupa terminarea ciclului normal. acest medicament, in data de 2 mai mi-a provocat o sangerare care parea un ciclu normal, atat ca intensitate cat si ca durata (5 zile). normal ar fi fost ca in 30 mai sa am din nou ciclu, insa suntem in 2 iunie si inca nu apare... am citit ca postinor ar putea deregla ciclul normal, cu 2-3 zile mai repede sau mai tz. credeti ca acesta ar fi motivul pt care imi intarzie, sau.? pt orice eventualitate maine o sa imi fac si testul de sarcina, dar intrebarea mea e: e normal sa imi intarzie ciclul dupa administrarea acestui medicament? ca nu mai stiu daca ce citestec pe internet e adevarat, si as dori sa vad parerea unui medic. multumesc
Da, menstruatia poate intirzia dar cel mai bine e sa faceti si testul de sarcina.Cert e ca acest medicament contine hormoni deci pot apare adereglari ale menstruatiei.
am si eu o intrebare, chiar e obligatoriu sa iti vina menstruatia dupa 6-7 zile de la administrarea medicamentului Postinor 2?Va rog sa imi raspundeti!Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 409Postinor?
- 4help...sfat urgent in leg. cu pilula de urgenta postinor 2
- 9care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 5postinor 2 - mai mult decat ingrijorata
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 4Sfarcuri dureroase
- 10Ajutati-ma si pe mine, sunt disperata ! :(
- 4Intarziere menstruatie
- 10oare sunt gravida
- 0Intarziere menstruatie, senzatie de rau, exces de vitamina c
- 9Menstruatie intarziata
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 6Menstruatie intarziata, test negativ.
- 0Menstruație întârziată
- 3Oare sunt insarcinata?
- 0Întârzierea menstruației
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
- 0Lipsa menstruatiei
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: postinor menstruatia intarziata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: