Ameteli dupa cazatura
Buna,
am alunecat din greseala si am cazut in cadita de la dus, m-am lovit putin la un picior si atat, nu m-am lovit la cap sau la spate. Cand m-am ridicat in picioare mi s-au infundat urechile si am inceput sa ametesc, nu mai vedeam clar. Eram singura acasa, incet incet am ajuns cum am putut pe canapea, unde am stat aproximativ 15 min pana mi-am revenit...in acest timp am avut aceeasi stare plus o senzatie de greata, si aveam senzatia ca o sa-mi pierd cunostinta.
Am 26 de ani, nu am mai avut stari de genul asta niciodata, dar nici nu mi s-a mai intamplat sa cad...e prima data, m-am speriat putin.
A trecut o zi, nu am mai avut nici o problema, dar am ramas cu gandul acolo, nu inteleg de ce m-am simtit asa rau. E posibil din cauza sperieturii?
Va multumesc !
am alunecat din greseala si am cazut in cadita de la dus, m-am lovit putin la un picior si atat, nu m-am lovit la cap sau la spate. Cand m-am ridicat in picioare mi s-au infundat urechile si am inceput sa ametesc, nu mai vedeam clar. Eram singura acasa, incet incet am ajuns cum am putut pe canapea, unde am stat aproximativ 15 min pana mi-am revenit...in acest timp am avut aceeasi stare plus o senzatie de greata, si aveam senzatia ca o sa-mi pierd cunostinta.
Am 26 de ani, nu am mai avut stari de genul asta niciodata, dar nici nu mi s-a mai intamplat sa cad...e prima data, m-am speriat putin.
A trecut o zi, nu am mai avut nici o problema, dar am ramas cu gandul acolo, nu inteleg de ce m-am simtit asa rau. E posibil din cauza sperieturii?
Va multumesc !
1 comentarii
Cred ca din cauza sperieturii ai avut acele stari, mai ales daca spui ca nu te-ai lovit la cap.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3temperatura, transpiratii reci, ameteli
- 5Tratament lipsa de calciu
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 2Ameteli, urechi infundate, migrena pulsatila in tample
- 3parca se misca pamantul precum apa
- 5Stare generala proasta mai ales dimineata
- 6de aproape 1 an am ameteli numai atunci cand mi se face foame mai ales dimineata
- 1ametelii si greata
- 11Ameteli, uit sa respir in somn am impresia ca imi inghit limba
- 3ameteala si vedere incetosata
- 3Ameteala, cazut jos din picioare?
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 2m-am trezit cu ameteli foarte grave
- 0ameţeli, dureri de oase şi muschi
- 22Cred ca am cancer. Va rog frumos un sfat !
- 1ORL, Neurologie sau Oftalmologie?
- 2Stari de amețeală si dureri de cap
- 2O parere va rog..Nu stiu ce am
- 10Palpitații și amețeli
- 4Lipsa de aer
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: