Ameteli dupa cazatura
Buna,
am alunecat din greseala si am cazut in cadita de la dus, m-am lovit putin la un picior si atat, nu m-am lovit la cap sau la spate. Cand m-am ridicat in picioare mi s-au infundat urechile si am inceput sa ametesc, nu mai vedeam clar. Eram singura acasa, incet incet am ajuns cum am putut pe canapea, unde am stat aproximativ 15 min pana mi-am revenit...in acest timp am avut aceeasi stare plus o senzatie de greata, si aveam senzatia ca o sa-mi pierd cunostinta.
Am 26 de ani, nu am mai avut stari de genul asta niciodata, dar nici nu mi s-a mai intamplat sa cad...e prima data, m-am speriat putin.
A trecut o zi, nu am mai avut nici o problema, dar am ramas cu gandul acolo, nu inteleg de ce m-am simtit asa rau. E posibil din cauza sperieturii?
Va multumesc !
am alunecat din greseala si am cazut in cadita de la dus, m-am lovit putin la un picior si atat, nu m-am lovit la cap sau la spate. Cand m-am ridicat in picioare mi s-au infundat urechile si am inceput sa ametesc, nu mai vedeam clar. Eram singura acasa, incet incet am ajuns cum am putut pe canapea, unde am stat aproximativ 15 min pana mi-am revenit...in acest timp am avut aceeasi stare plus o senzatie de greata, si aveam senzatia ca o sa-mi pierd cunostinta.
Am 26 de ani, nu am mai avut stari de genul asta niciodata, dar nici nu mi s-a mai intamplat sa cad...e prima data, m-am speriat putin.
A trecut o zi, nu am mai avut nici o problema, dar am ramas cu gandul acolo, nu inteleg de ce m-am simtit asa rau. E posibil din cauza sperieturii?
Va multumesc !
1 comentarii
Cred ca din cauza sperieturii ai avut acele stari, mai ales daca spui ca nu te-ai lovit la cap.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Afectiune neurologica?
- 5Ameteli persistente si puternice
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 24Ametesc foarte rau!
- 4probleme la un copil de 15 ani
- 4Ameteala si stare de rau
- 3vertij, ameteli
- 1Ameteli si imi zvacneste capul
- 4Pierdere in greutate si stari de ameteala
- 1Hipertensiune si ametieala
- 4dureri in zona inimii, palpitatii, ameteala cand ies afara din casa