Dezorientare spațială dezechilibru la miscari
Salutare, din 2018 mă confrunt cu senzatii foarte inconfortabile de dezechilibru si amețeală.dupa toate analizele de sange si Rmn urile specifice nu am gasit o explicație logică pentru simptomele mele.inclusiv tratament psihiatric am luat.constat ca mi se intampla mai mult pe perioada calda.din 2018 până în 2020 am avut câteva pauze cumulate de aproximativ 10 luni în care m-am simțit bine.nu stiu ce sa mai fac.din nimic, încep să simt o greutate in cap si parca nu ma pot concentra corect în acele momente.nu as pune pe seama stresului sau epuizării pentru ca mi se intampla deseori, aparent fara nicio cauză.multumesc anticipat pt raspuns si apreciez ajutorul
1 comentarii
Eu totusi tind sa cred ca e de la stres. In aceeasi situație sunt și eu. Stresul poate avea efecte de lunga durata asupra organismului. Și eu îmi simt capul greu și nu ma pot concentra. Stau cu “amețeala” asta toată ziua și o duc pe picioare. Mie mi d a dat ascutil. Dar am intrerupt orice medicament pt ca am rămas însărcinată și cred ca ma simt acum asa și de la sarcina
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14un scurt-circuit ca un soc ca o trosnitura in interiroul capului
- 4Lovitura la cap
- 6Mi-e frica sa nu cad pe strada...
- 3ameteli si oboseala
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 3ameteala, tulburari de vedere si stare de rau
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 1ameteala puternica
- 2stare de rau, ameteli, greata
- 0Ameteli de vreo 2 zile si probleme cu spatele
- 2Sincopa
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 0Somn tulburat, tresarire, ameteli
- 0Amețeală confuzie gura inclestata
- 1Ameteala, somnolenta, pierderi de memorie si alte simptome
- 9Vajait în ureche