Il iubesc - relatie de un an si patru luni
Am o relatie serioasa de un an si 4 luni, ne intelegem bine el ma ajuta, are grija de mine, pot sa spun ca m-a luat de "crescut", este cam dificil in sensul ca eu nu pot tine pasul cu el, aduce mereu ceva nou in relatia noastra dar eu inca mai am o rusine fata de el, incerc sa scap de aceasta retinere/rusine sa il multumesc si pe el si pe mine... imi spune cand nu ii place ceva la mine si ca trebuie sa schimb dar nu stiu de ce nu pot schimba...poate ca sunt doar o adolescenta de 16 ani.el are 18 ani.il iubesc enorm si nu vreau sa il pierd. imi poate da si mie cineva niste sfaturi...pareri ce ar trebui sa fac? multumesc
5 comentarii
p.s Nu vreau sa il fac sa se plictiseasca de mine.
L-ai suit pe un fals piedestal. De fapt si tu ai doua maini, picioare, sangele vostru e cam la fel de rosu in ambele cazuri.
Orice om are o diversitate de atuuri in maneca, dar nu le valorifica fiindca nu este constient de ele. Aici ai putea face uz de "Nosce te ipsum" ca sa afli concret ce puncte forte ai. Ridica-te si mergi !
Concret ai putea sa te instruiesti putin
cauta detalii despre "Locus of control" si Self-esteem (cat crezi ca valorezi ?)
In definitiv propriile rezultate, sunt determinate de propriile actiuni. matematica pura.
Orice om are o diversitate de atuuri in maneca, dar nu le valorifica fiindca nu este constient de ele. Aici ai putea face uz de "Nosce te ipsum" ca sa afli concret ce puncte forte ai. Ridica-te si mergi !
Concret ai putea sa te instruiesti putin
cauta detalii despre "Locus of control" si Self-esteem (cat crezi ca valorezi ?)
In definitiv propriile rezultate, sunt determinate de propriile actiuni. matematica pura.
Sunt barbat. Nickul meu e pus la misto.
Este prea mica diferenta in primul rand, iar in al doilea: femeile se maturizeaza mult mai rapid. Respectiv este o relatie intre doua persoane cu diferite temperamente sau el este o persoana deschisa si comunicativa, tu, insa, esti putin inhibata, pudica etc - acestea fiind urmari ale educatiei sau mostenite. In orice caz, ai toata viata inainte sa inveti, sa intelegi, sa poti reactiona corespunzator situatiilor. Aceastea sunt dobandite in timp si se numesc experiente. Acum esti la o varsta corespunzatoare adolescentei si te comporti ca atare - ceea ce este normal. Fii tu insuti si fa asa incat sa nu regreti mai tarziu. Iar barbati buni sunt muuuuulti si sigur unul dintre acestia iti apartine :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12M-am indragostit de o persoana minunata dar cu probleme - ce sa fac?
- 5obsesie sau dragoste?
- 2relatia mea de 4 ani a luat sfarsit...
- 5am nevoie de un sfat intr-o relatie de amicitie
- 43Exista motive obiective pentru adulter?
- 3Frica de a fi refuzat
- 10Merita?
- 18Casnicia impreuna cu socrii!
- 4vreau sa inteleg... ce ar trebui sa fac eu in continuare?
- 4ma deranjeaza amicele lui
- 15Am nevoie de niste sfaturi!
- 5foarte foarte greu ma despart de cineva...
- 13certuri mereu
- 7Mai sunt oare sanse sa-mi salvez casnicia familia?
- 5Gata cu iubirea?
- 8Sotul meu vrea sa divortam
- 4Il iubesc si nu vreau sa il pierd..
- 3Ce s.a schimbat?
- 7Sfaturi pentru o mai buna comunicare
- 5Prietena mea s-a despărțit de mine, ce aș putea face ?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: