Frica de a fi refuzat
Nu mai stiu ce sa fac de 2-3 luni incoace de fiecare data cand vb cu o pesoana (mai ales fata) pe care nu o cunosc ma blochez pur si sinplu si e un pic cam jenant, ma blocez numai in momentul in care realizez ca fata ii interesata de mine totul a inceput de la fosta amica in urma cu cativa ani care era ff timida, si ma tot refuza de curand m-am intalnit cu ea am stat de vorba si brusc dupa aceea am inceput sa am atacuri de panica a pur si inplu blocez, nu are cum ca sa imi fi trezit ceva amintiri.inainte imi placea foarte mult de ea, si acuma nu o mai pot scoate din minte.
3 comentarii
Faptul ca tu asociezi starile prin care treci cu fosta ta prietena, nu inseamna ca aceasta este cauza lor reala. O analiza psihologica, te poate ajuta sa descoperi cauza simptomelor tale, si sa reusesti sa revi la propria ta normalitate.
Poate e vorba de un fel de fobie sociala.Am avut si eu asa ceva, chiar din cauza asta m-am hotarat sa postez acest mesaj.De 4 ani de zile nu am reusit sa fac 'marele pas'.De aceea iti sugerez ca consulti un psiholog.Cauzele problemelor de genu pot fi diverse.Pt ca e o pierdere de timp.Rezolva cat mai repede problema, pana nu ajungi pe antidepresive si calmante...
Si-ti spun asta pt ca iubirea platonica (cea de consistenta maxima) nu o poti trai cu medicamente.fie alegi calea medicamentelor(daca e urgent), cand nu mai ai anumite sentimente...gandeste-te bine inainte;
daca ai chef de o dicutie ma poti contacta pe id-ul de mess : any_prodan
daca ai chef de o dicutie ma poti contacta pe id-ul de mess : any_prodan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5consuma droguri de mai mult de 10 ani, relatia noastra a inceput acum 7 luni...
- 26este fobie?
- 7Atacuri de panica - Frica de caldura
- 38am nevoie de un psiholog sau psihiatru?
- 5Sa fie oare fobie?
- 9probleme in relatia sexuala
- 54crize de gelozie, paranoia
- 3oare cum va intelege o persoana sensibila?
- 9Fobia de a controla pulsul si activitatea inimii
- 6oare o iau razna?
- 4sunt speriata rau ;(((
- 1teama de a conduce
- 3de abia m-am casatorit.sotul nu simte sa faca dragoste
- 7cum ar trebui sa procedez?
- 7Am nevoie de un sfat. Este el nebun sau o iau eu razna?
- 7Increderea in sine
- 6Cum gestionati fricile copiilor vostri?
- 13sunt tulburata, sotul meu s-a schimbat
- 3Oare ce intenti are ?
- 27L-am parasit cu speranta ca se poate schimba, dar dupa numai o luna e cu alta
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu fobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: