Merita?

20-06-2009
dasaunu
Nu este medic/terapeut
dasaunu
Ma inteleg foarte bine cu un baiat.Nu suntem impreuna dar ne intalnim, vorbim despre orice.Am fost o singura data la el acasa..si am ajuns ceva mai departe, sarutari, mangaieri..El vrea sa o facem...dar fara nici o obligatie, doar sa ramanem prieteni in continuare.Eu sunt virgina si imi este teama sa nu regret dupa..cu toate ca tin foarte mult la el sunt foarte confuza, inima imi spune da, minte nu, corpul da...imi poate da careva un sfat?:)
10 comentarii
0
20-06-2009, ora 23:31
iuliutz
Nu este medic/terapeut
iuliutz
Macar e sincer si ti-a zis dinainte.
Majoritatea te mint ca te iubesc.dupa ce ii oferi ce vrea nu te mai cauta.
Cati ani ai?
0
20-06-2009, ora 23:39
dasaunu
Nu este medic/terapeut
dasaunu
16
El mi'a spus ca nu vrea o relatie...dar mi'a zis ca prietenia noastra v'a continua...si puten continua sa ne simtim bine:)
0
20-06-2009, ora 23:40
dasaunu
Nu este medic/terapeut
dasaunu
Scuze ca am repetat:">
0
21-06-2009, ora 02:53
dan007
Nu este medic/terapeut
dan007
Desi suna urat si nu vreau sa te influentez negativ, eu as fi putin sceptic in locul tau: el vrea sa si-o traga si nimic mai mult. Tu ai spus ca tii la el, daca iti incepi viata sexuala cu el, sigur nu te vei indragosti de el? Pentru ca daca s-ar intampla asta, ar fi putin cam naspa pentru tine, el ti-a spus de la inceput ca vrea sa fiti doar fuck buddies.
0
21-06-2009, ora 08:04
iuliutz
Nu este medic/terapeut
iuliutz
Incearca urmatoarea chestie.spune-i ca daca vreti sa fiti prieteni, puteti fi, insa nu vrei sa faceti sex.
Daca te mai cauta si nu mai insista inseamna ca vrea sa fiti prieteni, daca nu inseamna ca vrea sa te foloseasca pe post de.
Gandeste-te bine. S-ar putea sa regreti daca te lasi dusa de "moda". Nu te lasa influentata de fetele din scoala care o fac deja.
0
21-06-2009, ora 08:41
dasaunu
Nu este medic/terapeut
dasaunu
dan007 El mai a dezvirginat o fata...la cererea ei.fara nici o obligatie.El vrea ceva...doar in privat deoarece nu vrea nici o relatie cu nici o fata din acelasi liceu...
L'am intrebat daca v'a obtine ce isi doreste se v'a descotorosi de mine si mi'a zis ca asta nu se v'a intampla.Insa mi'a zis ca decizia imi apartine si el nu m'a v'a presa.
Dar mie mi se pare cam ciudat deoarece invata in scoala cu mine...si in fiecare dimineata il vad in microbuz, si este ff bun prieten cu o colega de clasa...cu care eu nu ma inteleg deloc...si ma simt cam stanjenita dar nu stiu de ce...
Lasand deoparte faptul ca ne vedem in fiecare zi de scoala...eu il percep ca fiind singurul baiat care m'a facut sa ma simt speciala...
Eu am anumite complexe...si el cu 2 vorbe si o imbratisare le inlatura...ma simt atat de...altfel alturi de el...si este vorba"nu iubi o persoana pt ceea ce este ci pt ceea ce esti tu alaturi de ea"
Nu stiu ce sa mai cred...nici ce sa mai fac in privinta lui!!
0
21-06-2009, ora 13:05
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
draga dasaunu, baietii la o anumita varsta au nevoie de contact sexual, noi avem ciclu, nu simtim nevoia asa stringent ca ei de sex. In consecinta ei isi cuata partenere cu care sa o faca.
ti-a zis cineva ca te vei indragosti de el daca o vei face, si eu cred ca asa e( eu am 33 de ani, sunt ca mama ta).
ar fi pacat sa te alegi cu o mare deceptie( el ti-a spus ca nu vrea nici o obligatie, numai ca nu ti-a spus ca nu te iubeste!).
Plus de asta esti destul de micuta, ai vreme sa intalnesti pe cineva cu care sa merite sa te culci.
eu cred ca ai hormoni, ca simti nevoia, dar nu as vrea sa suferi.
Incearca sa vorbesti si cu mama ta despre asta, in mod normal ar trebui sa fie primul sfatuitor si ajutator al tau!
Ai rabdare, mai ales daca l-ai vazut si cu altcineva, nu te lasa folosita. sa stii ca la orice varsta poti pati o deziluzie, nu neaparat ca ai duar 16 ani. Cu atat mai mult cu cat esti mica, "tot ce zboara se mananca"
te pup si ai grija de tine!
0
21-06-2009, ora 18:37
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
dasaunu, eu zic sa nu te lasi pacalita de sentimentele pe care le porti acestui baiat!!Cate complexe ai avea, sa stii ca daca faci acest pas, o sa te simti foarte rau, poate mult mai rau decat te-ai simti acum!!!Si pt fiecare dintre noi, exista o jumatate-pereche in aceasta lume, care sa ne iubeasca si sa ne accepte indiferent de cate calitati sau defecte am avea!El acum este in perioada in care experimenteaza asemenea lucruri, dar pt el consecinte nu vor fi, in schimb pt tine da!Mai bine asculta-ti mintea!!
Numai bine
0
21-06-2009, ora 18:50
burlacu darius
Nu este medic/terapeut
burlacu darius
Care este doza tratamentului cu dastinex pentru a elimina prolactinomu(adenom la hipofiza)?
Dar care este doza tratamentului cu dastinex pentru a mentine adenomul la marimea actuala si sa nu mai creasca?
0
26-06-2009, ora 02:50
sayra
Nu este medic/terapeut
sayra
draga mea baietii nu vor prietene vor sex si nimic mai mult asta ti-a si spus-o dar pentru asta nu trebuie sa-i dai nici un premiu sincer nu te injosi virginitatea este o mandrie nu este o boala sigur sunt baieti care ti-ar da si luna de pe cer nu te umili sa fii folosita ca o carpa care dupa folosire o arunci la gunoi si te rog nu te insela ca poate daca o faci cu el pana la urma el se va indragostii de tine si etc. Credema o femeie se sinte umilita si daca nu este virgina cand este folosita asteapta persoana potrivita credema ca exista
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici