relatia mea de 4 ani a luat sfarsit...
buna, am 23 de ani si am nevoie de parerile voastre. relatia mea de 4 ani a luat sfarsit...dupa 4 ani frumosi in care ne-am facut planuri de viitor impreuna si in care ne-am impartasit cele mai mici secrete, faceam parte unul din familia celuilalt, si daca as aduceam vreodata vorba de despartire lui ii dadeau lacrimile si spunea sa nu vorbesc urat...problema e ca numai el a fost cel care s-a luptat, m-a inteles, m-a sustinut, m-a suportat, a avut rabdare...mi-a dat un deget si i-am luat toata mana...desi nu imi dadea niciun motiv, faceam crize de gelozie, posesivitate, isterie...adica eram exact contrariul a ceea ce ar fi trebuit sa fiu...iar el era la fel de intelegator...acum 2 luni am luat-o razna de tot...ii sunam si parintii sa vad daca ma minte, il controlam desi nu aveam niciun moitiv de suspiciune, il jigneam, injuram, vorbeam urat de ai lui si multe alte chestii urate...si tot el imi spunea sa nu ii dau papucii...pana intr-o zi cand nu mi-a mai raspuns, m-a ignorat, si-a anulat biletul de avion fara sa ma anunte(trebuia sa vina acasa de sarbatori, relatia noastra se desfasura in mare parte la distanta), ignora toate persoanele care au legatura cu mine, nu vrea sa mai aiba nici cea mai mica tangenta...mi-a spus apoi ca are nevoie de timp ca i-am scos peri albi si sa fac ce vreau...nu pot sa inteleg cum a putut sa se transforme brusc din omul care a luptat pt mine, care vroia sa ne logodim anul asta, omul care nu concepea viata fara mine...in omul care ma considera acum o straina...as face orice sa ii demonstrez ca astea doua luni m-au facut sa realizez ca am gresit, dar nu ma lasa, nu imi mai da o sansa...as face orice ca prin fortele proprii sa ajung la el dar nici macar nu imi mai da sansa sa lupt...nu pot sa accept faptul ca nu ma mai iubeste, desi asa mi-a spus...l-am sunat cu numar ascuns dupa 2 luni, iar el avea vocea blanda pe care o cunosc, nu m-a repezit, nu a fost contrariat...ceea ce ma facut sa intrevad o speranta...dar nu stiu cum sa il iau sa nu fac vreo prostie...anul asta termin facultatea si planuise sa ma duca la el sa ne continuam viata acolo, acum nici nu mai indraznesc sa visez ca ar mai vrea sa ma vada vreodata...si inca ceva...sunt convinsa ca nu a fost o alta femeie la mijloc...nu pot sa accept dar nici nu stiu cum sa lupt, daca as avea bani m-as duce acolo sa vorbim...va rog spuneti-mi si voi cum sa procedez, pentru ca ideea despartirii nu o accept, intrucat sunt convinsa ca el e jumatatea mea...
2 comentarii
Buna,
Cred ca pentru inceput e esentiala o intrebare: spui ca simti ca el e in continuare jumatatea ta.
Care jumatate, cea a celei care ai fost, sau a celei care ai putea deveni ?
E foarte important sa-ti dai seama de raspuns, fiindca o posibila schimbare din partea ta nu ar trebui sa insemne ca nu te vei mai comporta urat, sau ca te vei comporta doar frumos ci ea trebuie sa implice o transformare a modului cum vezi tu o relatie completa cu un iubit...
Iar asta poate lua putin timp...
Ca atare, profita de faptul ca acum, la cald, cu situatia inflamata oricum nu e indicat sa zgandari buba, si te poti ocupa mai mult de tine...
Acorda-ti putin timp sa mai cresti, sa te transformi, macar jumatate de an...
Toate cele bune,
Andrei
Cred ca pentru inceput e esentiala o intrebare: spui ca simti ca el e in continuare jumatatea ta.
Care jumatate, cea a celei care ai fost, sau a celei care ai putea deveni ?
E foarte important sa-ti dai seama de raspuns, fiindca o posibila schimbare din partea ta nu ar trebui sa insemne ca nu te vei mai comporta urat, sau ca te vei comporta doar frumos ci ea trebuie sa implice o transformare a modului cum vezi tu o relatie completa cu un iubit...
Iar asta poate lua putin timp...
Ca atare, profita de faptul ca acum, la cald, cu situatia inflamata oricum nu e indicat sa zgandari buba, si te poti ocupa mai mult de tine...
Acorda-ti putin timp sa mai cresti, sa te transformi, macar jumatate de an...
Toate cele bune,
Andrei
Buna, andreiEQL!
Multumesc pentru raspuns! Desi sunt casatorita...m-a ajutat sa inteleg ceva ce n-am inteles pana acum! Multumesc!Livia
Multumesc pentru raspuns! Desi sunt casatorita...m-a ajutat sa inteleg ceva ce n-am inteles pana acum! Multumesc!Livia
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dragoste fara atractie sexuala?
- 17iubesc cu adevarat sau sunt bolnava?
- 9Va rog sa ma ajutati..
- 15ar putea sa isi dea seama?
- 4sunt speriata rau ;(((
- 32Sotul meu a plecat de acasa - ce pot face sa-l aduc inapoi?
- 7Nu vreau decat dragoste
- 5Am motive de ingrijorare?
- 10Va rog, dati-mi un sfat...
- 4sfarsitul unei casnicii?
- 20am impresia ca nu ma mai doreste
- 6Depresie grava.. am fost prostit de doua ori de aceeasi fata si simt ca totul a fost ireal cu ea
- 4oare povestea se repeta?
- 6paranoia si tab de mai bine de 8 luni
- 5cum sa-mi continui viata fara el?
- 11Stari foarte ciudate..va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 9Imposibil de intemeiat o relatie?
- 22L-am inselat crezand ca nu-l mai iubesc, iar dupa mi-am dat seama de sentimente
- 10Ajutor!!!Nu vreau sa raman singur...
- 30sufar...pentru ca sunt un prost !
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: