Ieri dimineata m-am trezit cu o umflatura mica la baza penisului, de culoare maro spre vanat
poate ma panichez eu pe degeaba.dar trebuie sa stiu.Ieri dimineata m-am trezit cu o umflatura mica 8 de marimea unui bob de orez aprox) la baza penisului, de culoare maro spre vanat, , , , , parca semana cu o conopida.initial am crezut ca e unu cos, asa ca am stranso.si a inceput sa sangereze.chiar langa ea era un punct mic de aceeasi culoare, care a inceput sa singereze la fel.azitazi parca si-a schimbat culoarea spre roz. Nu stiu ce poate fi.contact sexual nu am mai avut cu nimeni de aproximativ 4 luni.Tot acum 4 luni am venit in Spania intr-o zona cu clima mai uscata.imi aduc aminte ca nu demult, aprox 2 luni.mi-au aparut niste pete maro descchis in exact acea zona insotite cu o slaba mancarime dar care nu au tinut foarte mult. asa ca nu le-am dat prea multa importanta.
5 comentarii
am citit undeva ca poate fi vorba despre negi genitali, deoarece oarecum prezint simptome similare, va rog, parerea voastra, si sfat sa ma duc la un urolog s-au e ceva ce poate fi tratat cu vreun unguient.
am citit undeva ca poate fi vorba despre negi genitali, deoarece oarecum prezint simptome similare, va rog, parerea voastra, si sfat sa ma duc la un urolog s-au e ceva ce poate fi tratat cu vreun unguient.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11penisul curbat
- 4Ma ustura capul penisului si cand e in erectie...
- 89Am niste bubite foarte mici sub pielea penisului
- 7galma pe sub pielea penisului
- 11Bubite penis
- 9nu am idee ce este !!!!
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 0„taietura” in jurul inelului la penis
- 22Mi se culca penisul cand il introduc in vagin... help !
- 8Urgent ! de cateva zile mia aparut ceva in jurul penisului
- 3Piele alba la baza capului penisului
- 7Pete rosii pe capul penisului si cand e frig se strange cam 2 cm
- 1penis cu mancarimi
- 6Secretie alba vascoasa pe penis
- 0il manca capul penisului
- 1Prezint usturimi ale penisului
- 1Neg aparut pe penis
- 0Mica proeminenta pe capul penisului (arata ca un cos mai mic)
- 0Sub pielea preputului am o piele care atarna intr un fel de capul penisului
Mai multe informații despre: Penisul umflatura pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: