iritatie a penisului
Buna ziua, de vre-o 2 zile am inceput sa am mancarimi pe capul penisului, destul de enervante..mi s-a inrosit o parte a capatului si a inceput sa se secrete ceva alb branzos si e destul de mirositor. Tin sa mentionez ca igiena nu este o problema, ma spal zilnic.
Am facut sex intradevar neprotejat cu prietena dar nu mi-a zis ca are vre-o simptoma pana acum..Poate fi doar o iritatie sau poate fi ceva mai rau? Imi puteti recomanda ceva unguente sau pastile? Desi sunt destule posturi de genul nu m-a convins niciunul, majoritatea au bubite nu li s-a inrosit precum as fi ranit(ca si cum mi s-ar fi luat pielita) sau ceva in genul, iar substanta alba e destul de greu de de curatat.
Am facut sex intradevar neprotejat cu prietena dar nu mi-a zis ca are vre-o simptoma pana acum..Poate fi doar o iritatie sau poate fi ceva mai rau? Imi puteti recomanda ceva unguente sau pastile? Desi sunt destule posturi de genul nu m-a convins niciunul, majoritatea au bubite nu li s-a inrosit precum as fi ranit(ca si cum mi s-ar fi luat pielita) sau ceva in genul, iar substanta alba e destul de greu de de curatat.
3 comentarii
@ BogdanCH
Sa nu fie candida. Prietena are scurgere alba ca un iaurt ?
Mergeti impreuna la un dermatolog. Tratamentul trebuie facut de amandoi.
Sa nu fie candida. Prietena are scurgere alba ca un iaurt ?
Mergeti impreuna la un dermatolog. Tratamentul trebuie facut de amandoi.
Am luat antibiotice, am fost la ginecolog si mi-a zis ca e o iritatie de la frecare. A zis sa stau linistit si sa fac pauza 1 saptamana. Multumesc frumos pentru ajutor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8curbare penis
- 5a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi
- 4o problema de 1 an: bubite pe penis
- 3umflatura la baza penisului
- 8Urgent ! de cateva zile mia aparut ceva in jurul penisului
- 6penis curb spre stanga, normal, dar.
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 7Penectomie totala
- 0'Iritatie' pe capul penisului.
- 7Pete rosii pe capul penisului si cand e frig se strange cam 2 cm
- 1iritatie penis de 2-3 saptamani
- 4am o mare iritare pe penis
- 6Secretie ciudata pe penis
- 4Scrot Rosu + Senzatie de arsura