iritatie a penisului
Buna ziua, de vre-o 2 zile am inceput sa am mancarimi pe capul penisului, destul de enervante..mi s-a inrosit o parte a capatului si a inceput sa se secrete ceva alb branzos si e destul de mirositor. Tin sa mentionez ca igiena nu este o problema, ma spal zilnic.
Am facut sex intradevar neprotejat cu prietena dar nu mi-a zis ca are vre-o simptoma pana acum..Poate fi doar o iritatie sau poate fi ceva mai rau? Imi puteti recomanda ceva unguente sau pastile? Desi sunt destule posturi de genul nu m-a convins niciunul, majoritatea au bubite nu li s-a inrosit precum as fi ranit(ca si cum mi s-ar fi luat pielita) sau ceva in genul, iar substanta alba e destul de greu de de curatat.
Am facut sex intradevar neprotejat cu prietena dar nu mi-a zis ca are vre-o simptoma pana acum..Poate fi doar o iritatie sau poate fi ceva mai rau? Imi puteti recomanda ceva unguente sau pastile? Desi sunt destule posturi de genul nu m-a convins niciunul, majoritatea au bubite nu li s-a inrosit precum as fi ranit(ca si cum mi s-ar fi luat pielita) sau ceva in genul, iar substanta alba e destul de greu de de curatat.
3 comentarii
@ BogdanCH
Sa nu fie candida. Prietena are scurgere alba ca un iaurt ?
Mergeti impreuna la un dermatolog. Tratamentul trebuie facut de amandoi.
Sa nu fie candida. Prietena are scurgere alba ca un iaurt ?
Mergeti impreuna la un dermatolog. Tratamentul trebuie facut de amandoi.
Am luat antibiotice, am fost la ginecolog si mi-a zis ca e o iritatie de la frecare. A zis sa stau linistit si sa fac pauza 1 saptamana. Multumesc frumos pentru ajutor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am capul penisului rosu si ma ustura rau dupa ce fac sex
- 6mici leziuni dureroase pe penis
- 6o pata alba pe penis
- 4mi-a crescut ceva pe penis...?
- 3pete micute rosii pe capul penisului
- 8piele crapata pe penis
- 7penis inclinat in partea stanga
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 32Iritatie pe capul penisului si sub capul penisului
- 5Penis 11-12 cm in erectie...
- 8Pata rosie pe preput vizibila