iritatie a penisului
Buna ziua, de vre-o 2 zile am inceput sa am mancarimi pe capul penisului, destul de enervante..mi s-a inrosit o parte a capatului si a inceput sa se secrete ceva alb branzos si e destul de mirositor. Tin sa mentionez ca igiena nu este o problema, ma spal zilnic.
Am facut sex intradevar neprotejat cu prietena dar nu mi-a zis ca are vre-o simptoma pana acum..Poate fi doar o iritatie sau poate fi ceva mai rau? Imi puteti recomanda ceva unguente sau pastile? Desi sunt destule posturi de genul nu m-a convins niciunul, majoritatea au bubite nu li s-a inrosit precum as fi ranit(ca si cum mi s-ar fi luat pielita) sau ceva in genul, iar substanta alba e destul de greu de de curatat.
Am facut sex intradevar neprotejat cu prietena dar nu mi-a zis ca are vre-o simptoma pana acum..Poate fi doar o iritatie sau poate fi ceva mai rau? Imi puteti recomanda ceva unguente sau pastile? Desi sunt destule posturi de genul nu m-a convins niciunul, majoritatea au bubite nu li s-a inrosit precum as fi ranit(ca si cum mi s-ar fi luat pielita) sau ceva in genul, iar substanta alba e destul de greu de de curatat.
3 comentarii
@ BogdanCH
Sa nu fie candida. Prietena are scurgere alba ca un iaurt ?
Mergeti impreuna la un dermatolog. Tratamentul trebuie facut de amandoi.
Sa nu fie candida. Prietena are scurgere alba ca un iaurt ?
Mergeti impreuna la un dermatolog. Tratamentul trebuie facut de amandoi.
Am luat antibiotice, am fost la ginecolog si mi-a zis ca e o iritatie de la frecare. A zis sa stau linistit si sa fac pauza 1 saptamana. Multumesc frumos pentru ajutor.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11penisul curbat
- 11Sunt ingrijorat de o -problema- a penisului
- 5am pe partea stanga a penisului un nodul mic de vreo 2-3 luni
- 2mi-a aparut ceva pe penis...
- 9alunita pe penis
- 5Am un cos pe penis... rosu
- 4mi-a crescut ceva pe penis...?
- 7Iritaie a preputului sub forma unor bubite
- 4Piele care se cojeste pe penis
- 7Penectomie totala
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil