Piatra la Nivelul glandului- Penis
Salutare, am 21 de ani si tocmai acum am descorit din curiozitate că am un fel de pietricică plată în jur de aproape 1 cm. la nivelul glandului sub preput( la terminarea acestuia dar nu ma derajeaza) si as vrea să ştiu dacă este normal( mentionez ca nu pot sa l decalotez complet astfel incat sa ajung la ea).
5 comentarii
Trebue sa te prezinti la urologie intrucit nu e normal sa nu poti decalota glandul, acolo probabil s-a stins mizerie si in prezenta urinei se calcifieaza, pietrifica. Prin decalotare glandul care trebue spalat de cel putin 2 ori pe zi, pastrezi o igiena corespunzatoare a organului sexual. Nu mai astepta ca se va agrava tare de tot.
Vă mulțumesc, oricum mă gândeam să merg şi totuşi nu am sesizat acea pietricică( nici nu stiu de cât timp o am, cel putin 4 ani.. iar igiena a fost la ordinea zilei dar in timp s a strans da).
O sa revin cu un update în curând!
O sa revin cu un update în curând!
Da.. nu mă gândeam că revin asa repede dar se pare ca am reusit sa scot toate impuritatile care erau acolo, in general a fost doar acea pietricica cu ajutorul unui bețisor subtire cu capat rodunt(pentru a nu deranja tesuturile sau alte cauze de intepaturi), dezinfectant- alcool și făcând asta am și reusit spre suprinderea mea să mi-l decalotez complet atunci când era mic în timp ce m am spalat cu apa calduta si sapun după aceasta interventie. Acum nu mai am nicio problemă.
Ar putea insemna că nu am fimoză deoarece nu am niciuna din acele simptome specifice? Sau cel putin daca exista acel tratament cu unguent fara sa fac circumcizia.
Ar putea insemna că nu am fimoză deoarece nu am niciuna din acele simptome specifice? Sau cel putin daca exista acel tratament cu unguent fara sa fac circumcizia.
Bravo, bine ca ai reusit sa-l decalotezi, operatiunea aceasta trebue sa o faci mereu, sa-l decalotezi la fiecare urinare, apoi sa te speli NUMAI cu apa calda FARA sapun ori alte lotiuni, intrucit aceste irita si poti sa faci balanita (rana pe gland) care apare fiind piele f f sensibila. Dupa ce te speli trebue sa te stergi, usuci bine acolo sa nu pastrezi zona umeda, favorizind inmultirea sporilor.
La musulmani si la alte popoare se face de mic copil taierea inprejur, indepartarea pelitei care tie nu se decalota, aceasta procedura e foarte buna din punc de vedere igienic, dar scade sensibilitatea glandului.
La musulmani si la alte popoare se face de mic copil taierea inprejur, indepartarea pelitei care tie nu se decalota, aceasta procedura e foarte buna din punc de vedere igienic, dar scade sensibilitatea glandului.
Vă mulțumesc din nou, o să repet mereu acest procedeu asa cum ati spus!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6intrebare...urgent - bubite pe penis
- 6preputul penisului
- 3am observat ca mi-au crescut fire de par pe penis
- 14scurgere sange din penis!!!
- 10bubite albe la baza capului
- 11ma ustura penisul cand urinez
- 8Nu am idee ce este
- 5problema... dubioasa: imi tot apare o depunere albicioasa pe gland
- 4senzatie usturime penis
- 0„taietura” in jurul inelului la penis
- 7Durere penis, rog lamuriri!