Am o problema cu penisul ! :(
![Marius98](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ! Am si eu o problema si va rog sunt disperat nu stiu ce sa fac.Eu am 14 ani si de ceva timp am observat ca penisul meu nu mai creste are 5 cm moale si cam vreo 9 cm in erectie. Si nu e nici dezvoltata adica nustiu cum sa spun nu s-a dus pielita aceea de pe varf si e cam curbata. Si asta nu e tot si va rog raspundeti-mi cu sinceritate: atunci cand ma masturbez si pe cand sa ejaculej nu ejaculez numa un pic da problema e ca ejaculez sperma amestacata cu APA ! :((
:(( Va rog din tot sufletul meu dati-mi va rog un sfat ce sa fac? Sunt disperat !!!:((( Va rog vreau si eu sa intemeiez o familie nu sa stau singur sa nu pot fac copiii va rog un doctor ceva dati-mi va rog o adresa sa intreb un medic ceva numa va rog ajutati-ma !!
Va multumesc !!!
:(( Va rog din tot sufletul meu dati-mi va rog un sfat ce sa fac? Sunt disperat !!!:((( Va rog vreau si eu sa intemeiez o familie nu sa stau singur sa nu pot fac copiii va rog un doctor ceva dati-mi va rog o adresa sa intreb un medic ceva numa va rog ajutati-ma !!
Va multumesc !!!
4 comentarii
![otilia107](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Se pare ca ai fimoza, daca pielea acopera preputul atunci ai fimoza. Cat despre marime, 9 cm au multi barbati penisul, cei cu 20 cm sunt rari.
![Psiholog Cristian Andrei Nica](/arata_img.php?img=cont_134279.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Va trebui sa mergi la un urolog, iar apoi să aştepţi câţiva ani până creşti mare şi înveţi să te bucuri cu adevărat indiferent de dimensiune.
![Vostro](/arata_img.php?img=cont_136262.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Salut am 19 ani penisul imi este de 14 cm sculat.dar ii prea mic oare ce sa fac sami creasca.am inceput sa masturbez la 14 ani asta nu este o cauza?trebuie de adresat la medic? ajutatima va rog spunetimi ce sa fac?((((((mie rusine sa imblu la fete
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12probleme in timpul actului sexual
- 18puncte albe pe penis asemenatoare cu cele de grasime
- 9ii un fel de -branza- pe penis
- 30bubite pe penis
- 5a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi
- 5am niste alunite albe pe interiorul pelii penisului, nu ma deranjeaza
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 8boli genitale masculine
- 3mi-a aparut o iritatie pe capul penisului
- 7Pete rosii pe capul penisului si cand e frig se strange cam 2 cm
- 4Probleme cu penisul
- 3piele lipita de gland
- 14Rana mica la varful penisului
- 1Umflatura in varful penisului
- 0Exfolierea pielii de pe penis
- 0Problema penis
- 3Penis rupt?
- 2Secretie la nivelul penisului
- 1Penisul