Am o problema cu penisul ! :(

18-10-2012
Marius98
Nu este medic/terapeut
Marius98
Buna ! Am si eu o problema si va rog sunt disperat nu stiu ce sa fac.Eu am 14 ani si de ceva timp am observat ca penisul meu nu mai creste are 5 cm moale si cam vreo 9 cm in erectie. Si nu e nici dezvoltata adica nustiu cum sa spun nu s-a dus pielita aceea de pe varf si e cam curbata. Si asta nu e tot si va rog raspundeti-mi cu sinceritate: atunci cand ma masturbez si pe cand sa ejaculej nu ejaculez numa un pic da problema e ca ejaculez sperma amestacata cu APA ! :((
:(( Va rog din tot sufletul meu dati-mi va rog un sfat ce sa fac? Sunt disperat !!!:((( Va rog vreau si eu sa intemeiez o familie nu sa stau singur sa nu pot fac copiii va rog un doctor ceva dati-mi va rog o adresa sa intreb un medic ceva numa va rog ajutati-ma !!
Va multumesc !!!
4 comentarii
0
19-10-2012, ora 03:25
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Se pare ca ai fimoza, daca pielea acopera preputul atunci ai fimoza. Cat despre marime, 9 cm au multi barbati penisul, cei cu 20 cm sunt rari.
0
19-10-2012, ora 15:32
Marius98
Nu este medic/terapeut
Marius98
Si ce sa fac?
0
20-10-2012, ora 19:58
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Va trebui sa mergi la un urolog, iar apoi să aştepţi câţiva ani până creşti mare şi înveţi să te bucuri cu adevărat indiferent de dimensiune.
0
14-11-2012, ora 11:11
Vostro
Nu este medic/terapeut
Vostro
Salut am 19 ani penisul imi este de 14 cm sculat.dar ii prea mic oare ce sa fac sami creasca.am inceput sa masturbez la 14 ani asta nu este o cauza?trebuie de adresat la medic? ajutatima va rog spunetimi ce sa fac?((((((mie rusine sa imblu la fete
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mărirea penisului - care metode funcționează, conform studiilor?
  • E penisul meu prea mic? Ce înseamnă un penis ok?
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •