pete rosii pe penis
Salut!
Mi-au aparut de 3 ori in decurs de aproape un an niste pete rosii pe penis care nu pot spune ca m-au deranjat si au disparut dupa o zi!
M-am gandit ca este posibil sa fie o iritatie de la chiloti. Igiena nu intra in discutie!
Este posibil sa fie vreo boala ?
Multumesc anticipat!
Mi-au aparut de 3 ori in decurs de aproape un an niste pete rosii pe penis care nu pot spune ca m-au deranjat si au disparut dupa o zi!
M-am gandit ca este posibil sa fie o iritatie de la chiloti. Igiena nu intra in discutie!
Este posibil sa fie vreo boala ?
Multumesc anticipat!
14 comentarii
Am uitat sa mentionez ca nu am avut un raport sexual pana in prezent.
Nu, in mod sigur te-ai iritat de la ceva.Sa nu porti chilot sintetic.Numai bine!
am si io o intrebara va rog...eu cu prietena mea avem contact sexual de cam jumate de an.amandoi am fost la inceput virgini.si am facuto cu prezervativ si dupa o vreme am facut si fara dupa care imi puneam prezervativu.si miau aparut asa niste pete rosii care miau trecut dar de fiecare daca cand o faceam fara aparea acele pete.si ma manca capu si miroase nu tocmaibine...dar doar primele 2-3 zile dupa act.ce sa fac? iar partenera mea nu are decat o usturime dimineata dupa care nare nik.multumesc
am o problema asemanatoare...2 pete rosii pe partea superiara catre baza rar cu suprafata "deshidratata".la intinderea pielii par sa dispara. ultimul raport fiind acum mai bine de o luna si jumatate. precizez ca nu exista dureri mancarimi etc. as dori sa stiu cum pot scapa de ele:-s
mentionez ca de aprox 2 zile aplic fluocinolon n si exista ceva ameliorari privind culoarea. as dori sa stiu ce alte posibilitati sau solutii mai exista. multumesc anticipat
salut..am 17 ani..sunt virgin..si de vreo juma de an sa zic mi'a aparut o pata rosie pe capul penisului, nu ma deranjeaza nu o simt, dar imi e frica sa nu fie ceva grav...aveti idee ce poate fi
buna am si eu o problema mi-ai aparut niste pete rosii pe penis in jurul capului se vad bine la decalotare si in varful penisului am o rosiata iar cand stranga penisul se invineteste iar ma ustura putin la urinare ma puteti ajuta cu un tratament ar putea sa fie balanita candidozica?ce sa folosesc ?multu
in urama cu 4 zile mi-au iesit niste pete rosii pe penis sh nustiu ce poate fii va rog raspundetimi sh ziketim ce sa fac va multumesl sh am uitat sa va spun ca am retinum relatii sexsuale q o fata in urama ca aceste pete sami iasa q 2 zile d dupa mn fata aceea nu are niki o bolala spunetimi ce sa fac va multumesk
in urma cu 4 zile am facut sex neprotejat cu prietena mea... nu este prima data... cu toate astea, mi-au aparut niste pete rosii pe capul penisului...nu ma mananca, nu ustura, nu dor... nu nimic... nu stiu ce sunt... ma puteti ajuta? si...cum se pot trata?
buna ziua in urma unui contact sexual cu prietena mea cu care sunt de 2 ani mi-au aparut niste pete mici si rosii care au inceput relativ sa se extinda. la inceput au fost insotite de mancarimi, acum mancarimea dar ma preocupa petele rosii. mentionez ca nu am folosit prezervativ si ca m-am spalat cu solutie bicarbonat dar nu am folosit niciun fel de unguent, ce sa fac? multumesc
buna ziua, am si eu o problema:mi-au aparut in ultimul timp niste pete rosii pe capul penisului, nu ma dor, nu ma ustura, se observa la decalotare;cateodata au tendinta sa dispara si se observa mai putin dar apoi apar din nou. mentionez ca nu am intretinut relatii sexuale de cand am aceasta problema. ma puteti ajuta si sa-mi spuneti ce sa fac sau ce tratament sa folosesc sa pot scapa de ele? multumesc
am revenit pt ca nu am primit inca raspuns la problema de mai sus. multumesc
Buna ziua...am 15 ani si in urma cu 2 zile am facut sex neprotejat anal cu prietena mea..care sigur nu are vreo boala cu transmitere sexuala.iar in urmatoarea zi mi-au aparut pete rosi pe capul penisului care nu dor...poate fi vorba despre o iritatie???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand penisul meu este in erectie, ia o forma curbata in jos
- 3cand incerc sa imi decalotez penisul in erectie nu pot
- 5bubite pe penis, nu dor, nu se sparg, nu ma mananca
- 8bubite, papule genitale
- 10Mancarimi penis
- 5problema... dubioasa: imi tot apare o depunere albicioasa pe gland
- 2in zona penisului partea inferioara mi-a aparut o dunga subtire continua
- 0ciuperca pe penis ?
- 6inel in jurul penisului
- 5Mancarimi penis
- 7Pete rosii pe capul penisului si cand e frig se strange cam 2 cm
- 1Pete rosii pe penis
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 7am probleme cu penisul
- 16Un penis subtire?
- 4Pete rosii pe capul penisului
- 2Piele Penis Uscata
- 0Pete roșii pe penis și tumefactie
- 0Capul penisului vanat dupa tratament
Mai multe informații despre: Penisul pete rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: