Basicute si cojirea pielii de pe capul penisului
Ma confrunt si eu cu urmatoarea problema.Imi ies niste bubite mici pe capul penisului, niste basicute, iar de ceva timp mi se cojeste pielea de pe capul penisului si se formeaza un strat de culoare alba, cu miros neplacut.Aparitia bolii se datoreaza contactului sexual? Care sunt motivele aparitiei acestei boli?
4 comentarii
Am uitat sa precizez ca am prietena stabila de un an si jumatate si pana acum nu am avut probleme(adica nu mi-au aparut bubite sau alte lucruri de genul acesta).Eu nu am intretinut relatii sexuale cu alte persoane.Asta inseamna ca ea a intretinut relatii sexuale cu alte persoane si mi-a fost transmisa boala mai departe mie?
Rareori prezint mancarimi. Multumesc anticipat
Cel mai bine este sa stai de vorba cu ea si sa mergeti impreuna la medic cat mai repede, comunicarea in cuplu este cea mai importanta...Iti urez multa, multa sanatate!
Salut ! Am aceas problema ca si "Radhooo" dak exista vre un Domn sau Doamna care ar putea sa imi dea niste sfaturi in legatura cu infectia . Va rog frumos ! -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7bubite rosii pe capul penisului
- 14Bubite rosii pe capul penisului
- 10vreun medic UROLOG pe aici???
- 9Penis de 12
- 10Nu permite decalotarea cand penisul este in erectie, ci atunci cand este relaxat
- 13nu mi se da acea piele de pe penis!
- 3Bubite albe la baza capului penisului + poze
- 8sculament
- 2bubite albe pe capul penisului
- 3penis cu mult preput
- 0iritatie la nivelul penisului
- 2Pana la ce varsta poate sa creasca penisul!!!!! Si daca e posibil acest lucru!!!!
- 3Mici puncte pe penis
- 1Imi miroase ca nu-l mai suport
- 8Bubite penis
- 1bubite albe
- 3Probleme
- 0Mica proeminenta pe capul penisului (arata ca un cos mai mic)
- 1Bubite/puncte albe pe penis/testicule
- 1Bubita mica pe capul penisului
Mai multe informații despre: Penisul bubite pe penis exfoliere penis basici pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: