iar logest... o intrebare daca se poate

03-09-2007
utilizator
Nu este medic/terapeut
utilizator
Am luat Terbisil 2 saptamani si ultima pastila de Terbisil am luat-o cu o zi inainte de a lua si ultima pilula de Logest. Acum ma aflu in perioada de pauza de 7 zile. Intrucat Terbisil scade efectul contraceptiv, dupa cum mi s-a mai spus pe acest forum, ma intreb daca Logest isi va face efectul inca de la prima pilula pe care o voi lua, daca aceasta va fi luata din a 6-a zi a ciclului. (menstruatia a aparut azi, luni, si Logest incep sa iau de sambata).
Alta problema este ca la un moment dat, cand eram pe la primele pastile din folie, am avut diaree si am luat atunci o alta pastila notata cu aceeasi zi, dar tot de pe folia respectiva. Ulterior am luat o alta folie de pe care am luat pastila lipsa, pe care o pastrez acum de rezerva. Este in regula? Sper sa imi raspundeti. Multumesc.
5 comentarii
0
07-09-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Da, este în regulă.
0
utilizator
Nu este medic/terapeut
utilizator
Va multumesc mult pentru raspuns. Asadar, Logest isi va face efectul de la prima pilula pe care o voi lua? Asta nu prea am inteles din raspunsul Dvs.
0
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Da, de la prima pilulă.
0
09-09-2007, ora 00:00
utilizator
Nu este medic/terapeut
utilizator
Nu vreau sa va dau impresia ca nu am incredere in opinia Dvs., dimpotriva, apreciez raspunsurile pe care le dati pe acest forum, dar inainte de a-mi raspunde Dvs., am intrebat si la o farmacie, cand mi-am cumparat Logestul, si farmacista mi-a zis ca ar trebui sa ma mai protejez suplimentar inca doua saptamani de la prima pilula, deoarece Terbisil ar fi un antimicotic foarte puternic si s-ar elimina greu din organism...(Ciudat e ca in prospectul Logestului nu scrie nimic de interactiuni cu antimicotice) Oare a exagerat?:-< Nici nu stiu ce sa mai cred. Ma scuzati pentru insistenta, dar vreau sa fiu cat se poate de precauta. Multumesc.
0
10-09-2007, ora 00:00
utilizator
Nu este medic/terapeut
utilizator
Am vorbit cu o alta farmacista, mai de incredere, si mi-a explicat ca nu e nici o problema si acum m-am linistit...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O metodă contraceptivă pentru bărbați având la bază un hidrogel
  • Contraceptivul on-off pentru bărbați
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale pot diminua simptomele premenstruale?
  • Contraceptiv masculin sub formă de gel eficient la maimuțe
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  • Pilula contraceptivă masculină este sigură și eficientă (Studiu)
  •