Sa incep alta folie?Urgent!
Buna ziua, iau Logest, dar in ultima saptamana mi s-a intamplat de 2 ori sa iau pastila mai tarziu de 12 ore.Acum, cand mai aveam ultimele 3 pastile m-am trezit ca mi-a venit menstruatia.Este ok sa continui sa iau si ultimele pastile apoi sa nu mai fac pauza si sa incep alta folie, sa ma protejez primele 7 zile?Se poate pune problema de sarcina daca sunt sigura ca este menstruatie si nu spotting?Multumesc.
1 comentarii
Buna ziua.
Daca mergeti la o farmacie va la lamuri sigur. Din ce stiu eu daca ati luat o pastila cu mai mult de 12 ore intarziere atunci trebuie sa luati in continuare normal si sa va protejati suplimentar 7 zile. Ar trebui sa fie acoperite aceste subiecte in prospect. Dar mergeti la o farmacie Sensiblu sau Dona, unde gasiti farmacisti mai inteligenti. Va pot indrma
Daca mergeti la o farmacie va la lamuri sigur. Din ce stiu eu daca ati luat o pastila cu mai mult de 12 ore intarziere atunci trebuie sa luati in continuare normal si sa va protejati suplimentar 7 zile. Ar trebui sa fie acoperite aceste subiecte in prospect. Dar mergeti la o farmacie Sensiblu sau Dona, unde gasiti farmacisti mai inteligenti. Va pot indrma
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia
- 3efectele pe termen lung ale anticonceptionalelor
- 4Ce fel de anticonceptionale sa folosesc?
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 18yasmin si scaun moale. As dori raspunsul unui medic!
- 7Anticonceptionalele influenteaza testul de sarcina?
- 14Folosire Nuvaring
- 10anticonceptionalele si durerea de cap
- 0greseala administrare diane 35
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 7menstruatia in timpul ac
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 5ce analize trebuie facute inainte de a folosi anticonceptiponale si ce cost au acestea?
- 4nu am luat pastila din prima zi... e ceva grav?
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 1Anticonceptionale-varsta
- 0Arcoxia si Novynette
- 0Despre anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor logestul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: