Cicatridina sau cervugid pt HPV
Care ovule sunt mai bune pt hpv? Cicatridina sau cervugid?
Ce utilitate au daca ele curg dupa ce le pui?...
Ce utilitate au daca ele curg dupa ce le pui?...
3 comentarii
Acestea nu sunt tratamente pentru HPV. Sunt inutile si daca curg si daca nu curg.
Va multumesc pentru raspuns. Am citit studii conform carora cervugid ar ajuta la vindecarea hpv localizat la nivelului colului uterin. Sa fie doar marketing si atat?...
Probabil va referiti la acest articol: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15832988/
Am reusit sa gasesc doar abstractul, nu si textul integral. Dupa formularea din rezumat, cred ca a fost un studiu observational, necontrolat placebo, necomparativ si unblinded, iar scopul studiului nu pare sa fie evaluarea eradicarii HPV. Adica nu de o foarte buna calitate in ce priveste tratamentul HPV.
Cervugidul nu contine nici o substanta antivirala, deci nu exista un mecanism fiziopatologic prin care sa actioneze pe HPV. Este adevarat ca pot exista infectii asociate bacteriene sau fungice pe care actioneaza si acesta este mecanismul prin care reduce inflamatia.
Am reusit sa gasesc doar abstractul, nu si textul integral. Dupa formularea din rezumat, cred ca a fost un studiu observational, necontrolat placebo, necomparativ si unblinded, iar scopul studiului nu pare sa fie evaluarea eradicarii HPV. Adica nu de o foarte buna calitate in ce priveste tratamentul HPV.
Cervugidul nu contine nici o substanta antivirala, deci nu exista un mecanism fiziopatologic prin care sa actioneze pe HPV. Este adevarat ca pot exista infectii asociate bacteriene sau fungice pe care actioneaza si acesta este mecanismul prin care reduce inflamatia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sunt purtatoare de virus HPV de un an...
- 4Virusul HPV
- 6Condiloame. Este grav? Scap de acest virus? Prietenul meu ar trebui sa faca vreun test?
- 3HPV - tratament?
- 3Condilomatoza - explicatii
- 3BTS (HPV) la virgini?
- 4informatii cu privire la papiloma virus
- 4Infectie HPV-genotip 44
- 3probleme penis
- 7La testul papanicolau se depisteaza si infectia cu HPV?
- 1Celule epiteliale rotunde absente
- 11Infectie cu hpv
- 2AHCC ajuta impotriva HPV?
- 1Detecție si genotipare HPV
- 13Diagnosticata cu Hpv
- 4M am vindecat de HPV -18
- 1Hpv 58 pozitiv...
- 1Intrebare hpv
- 1Hpv
- 9HPV si condiloame dureroase
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: