Hpv tratament
Buna ziua!
Am depistat aceasta infectie cu HPV deja de un an si jumatate. Am urmat tratamentul cu Condilyne si Isoprinosine timp de 3 luni apoi o luna pauza si tot asa. Mi s-a spus doar sa continui tratamentul fara sa imi spuna ca este nevoie de un Papanicolau sau tipaj. Am avut inclusiv absentism sexual. Iar acum de ceva timp au inceput sa imi reapara. Doar primele luni mi-au aparut in zona de labii, de atunci imi apar in zona de sus a muntelui lui venus. Am auzit si de tratament cu homeopatice sau altceva ce stiti ca as putea sa fac...
Am depistat aceasta infectie cu HPV deja de un an si jumatate. Am urmat tratamentul cu Condilyne si Isoprinosine timp de 3 luni apoi o luna pauza si tot asa. Mi s-a spus doar sa continui tratamentul fara sa imi spuna ca este nevoie de un Papanicolau sau tipaj. Am avut inclusiv absentism sexual. Iar acum de ceva timp au inceput sa imi reapara. Doar primele luni mi-au aparut in zona de labii, de atunci imi apar in zona de sus a muntelui lui venus. Am auzit si de tratament cu homeopatice sau altceva ce stiti ca as putea sa fac...
2 comentarii
Trimiteti fotografie clara cu leziunile.
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Buna ziua domnule doctor. Ma interseaza si pe bine car m ar costa la cabinetul dvs. sa cauterizez 2 veruci, papiloame condiloame sau ce or fi ele ca nu stiu sa le deosebesc. Mentionez ca am facut tratament cu solutia condyline dar pare ca degeaba, pare ca nu trece. Intreb deoarece n as mai vrea sa continui acest tratament deloc placut. Multumesc anticipat. Eliza imi cer scuze ca am dat buzna peste postul tau dar am auzit f multe recenzii bune despre domnul Dobre. Insanatosire grabnica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 2cum se pot stabili radacinile HPV?
- 8Virusul HPV la barbati (toata lumea discuta despre HPV la femei, dar la barbati mai putin)
- 3cum se vindeca hpv genital, in afara de crema cu aciclovir?
- 12HPV la barbati
- 7Cam de un an jumate am aflat ca am HPV si a luat si prietenul meu virusul
- 10Infectie HPV?
- 3testare hpv
- 0Virusul HPV... exista vreun tratament real ?
- 0interpretare rezultat chiuretaj biopsic de endocol
- 1Intepretare rezultat hpv
- 1Rog sfaturi!! Veruga vulgară fetita 5 ani; HPV parinte - are legatura?
- 0Cauza cancerului de col uterin
- 0Hpv tulpina 52 si sarcina
- 1Detecție si genotipare HPV
- 4Hpv
- 4Hpv56 A făcut cineva vaccin? Vreun tratament miraculos?
- 4Infecție hpv
- 2Hpv pozitiv 31, 35 și căderea parului
- 9HPV si condiloame dureroase
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: