transmitere HIV
As dori sa stiu la ce temperatura moare virusul HIV. Se poate transmite prin ceara de epilat, daca in urma epilatului inghinal apar mici sangerari? Va multumesc
2 comentarii
Adica o persoana infectata sa lase sange in ceara traditionala si urmatoarea persoana care se epileaza si sangereaza sa ia virusul!M-ai pus pe ganduri!Stiu ca nu prea e conform standardelor U.E si n-o sa mai fie pe viitor in saloane dar chiar nu am auzit pe cineva care sa spuna ca poti sa iei HIV.
Da, la ceara traditionala m-am referit. Sper sa nu fie o cale de transmitere, pentru ca eu (ca multe alte persoane) ma epilez inghinal cu ceara traditionala. Desigur, cei de la saloane fierb (sau macar incalzesc la temperaturi foarte ridicate) ceara respectiva, poate ca asta distruge virusul. Sau poate ca el nici nu traieste in ceara - in aer si in apa, spre exemplu, nu rezista. Poate cineva sa raspunda cu o certitudine mai mare acestei intrebari? V-as ramane recunoscatoare!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hiv - ce alte teste ar trebui sa mai fac pt a fi sigura ca nu am fost contaminata?
- 5posibila infectie HIV, raspuns avizat?
- 19posibil hiv oral
- 4Va rog, am nevoie de cateva sfaturi (de la persoane specializate daca se poate) HIV
- 5interpretare rezultat test hiv
- 4Intrebare legata de virusul HIV
- 6Hiv ajutor
- 16Am simtome hiv? Urgent innebunesc!
- 5este posibil sa fie gresit testul hiv ?
- 4posibil hiv?
- 5am hiv sau.. ?
- 5hiv
- 1Rezultat hiv
- 0HIV masturbare reciproca
- 0Ajutor pt imunitate seropozitiv
- 2Ce simptome si cum se manifesta HIV?
- 1Diabet / Hiv / Analize
- 0Ajutor va rog! contact sexual neprotejat cu partenerul meu, el fiind Hiv nedetectabil
- 1Rezistenta virus HIV in mediu extern.Posibila infectare dupa o biopsie cutanata?
- 1HIV si caini/pisici
Mai multe informații despre: infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: