cand apare candidoza bucala, la barbati, in caz de hiv?
stiu ca apare tardiv, cand sistemul imunitar este terminat, dar cam cand?
5 comentarii
E dificil de spus cu exactitate, matematic, cand; variaza de la un organism la altul. Depinde de gradul afectarii
sistemului imunitar, in primul rand, dar si de alte particularitati ale organismului.
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
sistemului imunitar, in primul rand, dar si de alte particularitati ale organismului.
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Buna ziua
E atat de dificil sa raspunzi la aceasta intrebare incat nu isi merita rostul.De fapt orice intrebare legata de evolutia acestei infectii nu are un raspuns just.Ceea ce s-a demonstrat cu adevarat ca provoaca aceasta infectie este o stare gripala la scurt timp de la contaminare.
E atat de dificil sa raspunzi la aceasta intrebare incat nu isi merita rostul.De fapt orice intrebare legata de evolutia acestei infectii nu are un raspuns just.Ceea ce s-a demonstrat cu adevarat ca provoaca aceasta infectie este o stare gripala la scurt timp de la contaminare.
intrebarea mea se refera la faptul ca mi a aparut o candidoza pe limba la 2 luni si jumatate de la o posibila contaminare si este inca prea devreme pentru testul hiv. aceasta mi a trecut dupa 2 zile de tratament cu nistatina. vreau sa stiu daca aceasta boala apare in primele 3 luni de la contaminare cu restul simptomelor, sau daca apare la ani de zile dupa contaminarea cu hiv, cand sistemul imunitar este foarte slabit si boala se apropie de sida.
paranoia apare in prima zi dupa contactul sexual...si continua pana la aflarea rezultatului..linisteste-te fa un test eventual la 3 luni si unul la 6 luni--care e sigur...si pe viitor protejeaza-te!
Candidoza ti-a aparut in urma tratamentului cu antibiotice nu din cauza imunitatii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8transmitere HIV
- 2Candidoza bucala!!! Ajutor
- 9Candidoza bucala-tratament posibil
- 16antimicotice !
- 6candidoza bucala
- 5test pt hiv sida si rezultatul a fost negativ cu valoarea 0.66 anul asta, anul trecut - 0, 39
- 4ciuperca in gura in urma antibioticelor folosite
- 4suport ac recoltare
- 6HIV dupa epilare
- 7a fi sau nu zero pozitiv HIV
- 7am toate simptomele hiv, cred ca sunt contaminata
- 0Candidoza bucala si faringiana
- 8In urma cu 3 ani am avut contact sexual neprotejat = HIV?
- 8Am introdus degetele in vaginul unei fete de la masaj erotic-pot contacta HIV?
- 8puncte rosii pe cerul gurii
- 0Testarea HIV - film
- 0candidoza bucala
- 0Posibila infectie HIV?
- 3posibil hiv?
- 1candida bucala?
Mai multe informații despre: HIV candidoza bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angiomatoza bacilara
- Infectii cu micobacterii netuberculoase in SIDA
- SIDA
- Infectia perinatala cu HIV
- Manifestarile neurologice ale infectiei cu virusul HIV
- Lipodistrofia asociata HIV
- Candidoza bucala
- Esofagita HIV
- Complicatiile gastro-intestinale in HIV-SIDA
- Demenţa asociată infecției HIV (encefalopatia HIV)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: