cand apare candidoza bucala, la barbati, in caz de hiv?

23-12-2013
iulian800
Nu este medic/terapeut
iulian800
stiu ca apare tardiv, cand sistemul imunitar este terminat, dar cam cand?
5 comentarii
0
24-12-2013, ora 11:14
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Identitate neconfirmată
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
E dificil de spus cu exactitate, matematic, cand; variaza de la un organism la altul. Depinde de gradul afectarii
sistemului imunitar, in primul rand, dar si de alte particularitati ale organismului.

Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
0
24-12-2013, ora 11:49
h1n1
Nu este medic/terapeut
h1n1
Buna ziua
E atat de dificil sa raspunzi la aceasta intrebare incat nu isi merita rostul.De fapt orice intrebare legata de evolutia acestei infectii nu are un raspuns just.Ceea ce s-a demonstrat cu adevarat ca provoaca aceasta infectie este o stare gripala la scurt timp de la contaminare.
0
24-12-2013, ora 16:10
iulian800
Nu este medic/terapeut
iulian800
intrebarea mea se refera la faptul ca mi a aparut o candidoza pe limba la 2 luni si jumatate de la o posibila contaminare si este inca prea devreme pentru testul hiv. aceasta mi a trecut dupa 2 zile de tratament cu nistatina. vreau sa stiu daca aceasta boala apare in primele 3 luni de la contaminare cu restul simptomelor, sau daca apare la ani de zile dupa contaminarea cu hiv, cand sistemul imunitar este foarte slabit si boala se apropie de sida.
0
24-12-2013, ora 16:53
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
paranoia apare in prima zi dupa contactul sexual...si continua pana la aflarea rezultatului..linisteste-te fa un test eventual la 3 luni si unul la 6 luni--care e sigur...si pe viitor protejeaza-te!
0
24-12-2013, ora 20:21
h1n1
Nu este medic/terapeut
h1n1
Candidoza ti-a aparut in urma tratamentului cu antibiotice nu din cauza imunitatii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.