herpes genital de multi ani... | Forumul Medical ROmedic

herpes genital de multi ani...

15-07-2008
irinastan
Nu este medic/terapeut
irinastan
Am herpes genital de multi ani dar niciodata nu am luat aciclovir pastile.L am luat de la sot si avand amandoi, am tratat doar local recidivele.Am citit de curand ca se poate transmite si oral si nu inteleg cum.Mi am schimbat partenerul si nu as vrea sa fac nimanui rau.Vreau sa stiu cum sa evit sa nu transmit virusul.Nu inteleg cum poate fii activ virusul daca nu este vizibil.Recidive nu am mai avut, este cazul sa fac totusi tratament cu aciclovir chiar si acum cand nu am?
3 comentarii
0
16-07-2008, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
atat timp cat nu este nimic vizibil si nu apar acele leziuni nu ai cum sa transmitit virusul.evita contactul sexual doar cand apar orice fel de leziuni pt ca atunci este cel mai probabil sa il transmiti.dar depinde si de sistemul imunitar al partenerului.eventual protejati-va cand exista orice fel de suspiciune !!
0
16-07-2008, ora 00:00
irinastan
Nu este medic/terapeut
irinastan
Asta credeam si eu ca virusul este transmisibil doar atunci cand sunt leziuni.Dar m am inselat.Partenerul meu care fusese informat de suferinta mea, a decis sa renunte la prezervativ.Nu aveam nici o leziune si trecuse ceva timp de la recidiva.Se pare ca sa infectat.Este foarte adevarat ca nu pot garanta acest lucru pentru ca am fost anuntata telefonic si atat.
0
04-12-2008, ora 13:42
stevieg1975
Nu este medic/terapeut
stevieg1975
poti sa transmiti virusul chiar si daca nu manifesti nici o eruptie/leziune.
cu sau fara prezervativ partenerul sau partenera poate lua virusul.

tratamentele naturiste ajuta in masura in care imbunatatesc sistemul imunitar, dar nu vor elimina virusul din organism.

numai bine,
-
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cele mai importante sfaturi legate de herpesul genital
  • Un nou vaccin poate preveni herpesul genital
  • CreÈ™terea globală a infecÈ›iilor cu herpes
  •