herpes genital de multi ani...
Am herpes genital de multi ani dar niciodata nu am luat aciclovir pastile.L am luat de la sot si avand amandoi, am tratat doar local recidivele.Am citit de curand ca se poate transmite si oral si nu inteleg cum.Mi am schimbat partenerul si nu as vrea sa fac nimanui rau.Vreau sa stiu cum sa evit sa nu transmit virusul.Nu inteleg cum poate fii activ virusul daca nu este vizibil.Recidive nu am mai avut, este cazul sa fac totusi tratament cu aciclovir chiar si acum cand nu am?
3 comentarii
atat timp cat nu este nimic vizibil si nu apar acele leziuni nu ai cum sa transmitit virusul.evita contactul sexual doar cand apar orice fel de leziuni pt ca atunci este cel mai probabil sa il transmiti.dar depinde si de sistemul imunitar al partenerului.eventual protejati-va cand exista orice fel de suspiciune !!
Asta credeam si eu ca virusul este transmisibil doar atunci cand sunt leziuni.Dar m am inselat.Partenerul meu care fusese informat de suferinta mea, a decis sa renunte la prezervativ.Nu aveam nici o leziune si trecuse ceva timp de la recidiva.Se pare ca sa infectat.Este foarte adevarat ca nu pot garanta acest lucru pentru ca am fost anuntata telefonic si atat.
poti sa transmiti virusul chiar si daca nu manifesti nici o eruptie/leziune.
cu sau fara prezervativ partenerul sau partenera poate lua virusul.
tratamentele naturiste ajuta in masura in care imbunatatesc sistemul imunitar, dar nu vor elimina virusul din organism.
numai bine,
-
cu sau fara prezervativ partenerul sau partenera poate lua virusul.
tratamentele naturiste ajuta in masura in care imbunatatesc sistemul imunitar, dar nu vor elimina virusul din organism.
numai bine,
-
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Herpes genital?
- 3Herpes genital?
- 1Umflatura dureroasa
- 2herpesul genital si sarcina
- 36herpes genital si sarcina
- 2de vreo 2 saptamani un fel de cos pe penis.. herpes genital?
- 4am herpes genital... tratament prescris exagerat?
- 12herpes genital
- 3ciuperca! sau herpes vaginal?
- 3Herpes genital?
- 3Problema.Herpes
- 5de vreo 5 luni, am probleme... suspectez ca este herpes genital
- 5herpes vaginal cu 17 ani in urma
- 0Herpes genital
- 1herpes genital? acnee, micoza? barbat 25 ani
- 1Herpes dupa stomatolog
- 3HPV sau herpes?
- 6Herpes genital
- 0Cine îmi poate oferi informatii despre herpes genital