herpes genital
am gasit pe internet anumite produse care se spune ca ar ajuta la tratarea herpesului genital.Ex. DMSO crema, sau oxigen lichid stabilizat?stie cineva daca este adevarat, sau a incercat cineva unul dintre aceste produse?se poate ca oxigenul sa fie satbilizat in lichid?ori este doar o escrocherie?multumesc pt ajutor
2 comentarii
salut,
daca ai probleme cu herpesul genital iti pot da ceva sfaturi ma poti gasi la numarul 0766271437
daca ai probleme cu herpesul genital iti pot da ceva sfaturi ma poti gasi la numarul 0766271437
am vazut si eu DSMO-ul si BOL-ul. din pacate nu am experimentat inca deci nu pot sa spun mare lucru. dar as fi interesat sa aflu din experienta altora. teoria lor cu PH-ul de 7.5 care ar distruge sau impiedica virusul sa mai erupa pare plauzibila. dar trebuie insotita de o dieta adecvata (mancaruri si bauturi cu acididate mica si foarte mica), sport aerobic, no stress.
oricum daca cineva a incercat produsele astea as aprecia daca impartaseste experienta si cu mine.
numai bine,
-
oricum daca cineva a incercat produsele astea as aprecia daca impartaseste experienta si cu mine.
numai bine,
-
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4herpesul genital - ce medicamente dau randament?
- 2daca esti insarcinata... herpesul genital se transmite la fat?
- 16sunt disperata...herpes sau nu?
- 2sunt condiloame sau herpes?
- 2herpesul genital
- 4care teste diferentiaza tulpinile HPV?
- 3Herpesul genital !
- 0Herpes genital
- 0herpes genital?
- 4herpes genita de 2 luni
- 3Herpes genital
- 4Herpesul genital poate aparea?
- 0iritatie sau herpes ?
- 2Posibil herpes genital, help!
- 1Herpes genital
- 2Herpes vaginal sau nu? Am nevoie de un raspuns urgent!!
- 0Orhita, epididimita, inflamatie usoara zona inghinala - Va rog, sunt disperat!
- 3Herpes Genital
- 0Remedii herpes genital + usturime la mers și urinare?
Mai multe informații despre: Herpesul genital
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: