Hepatita b si herpes genital
Buna ziua, prietenul meu are hepatita b ( zice el inactiva) si herpes genital. Lui i-a iesit ag hbs pozitiv, transaminazele normale si viremia 1000. Mie mi-a iesit ag hbs negativ si anti hbs 325 UI/L. Prezenţa anticorpilor anti-HBs fără AgHBs detectabil indică vindecarea după o infecţie cu VHB, absenţa contagiozităţii şi imunitate faţă de o infecţie ulterioară cu VHB? Am facut doar sex protejat pana acum, as vrea sa nu ne mai protejam dar imi este frica de infectare si vreau sa stiu daca sunt sanse sa iau hepatita b daca am valoarea asta mica de anticorpi?
Si in legatura cu herpesul genital...este adevarat ca se transmite doar cand este activ...din experienta as vrea sa stiu daca cineva a luat herpes genital daca nu era activ? Multumesc
Si in legatura cu herpesul genital...este adevarat ca se transmite doar cand este activ...din experienta as vrea sa stiu daca cineva a luat herpes genital daca nu era activ? Multumesc
2 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa consultati medical currant pentru o conduit sexuala corecta, sau un medic ginecolog care va poate da mai multe detalii legate de bolile cu transmitere sexuala. Herpesul vaginal se transmite cand are loc eruptia, deci da cand este activ
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
va recomandam sa consultati medical currant pentru o conduit sexuala corecta, sau un medic ginecolog care va poate da mai multe detalii legate de bolile cu transmitere sexuala. Herpesul vaginal se transmite cand are loc eruptia, deci da cand este activ
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Herpes genital?
- 3poate fii herpes genital?
- 1care sunt conditiile in care herpesul genital sa nu se transmita la copil?
- 4am herpes genital... tratament prescris exagerat?
- 2herpes vaginal? va rog sa-mi raspundeti
- 4umflatura pe labiile mici = herpes genital?
- 3ciuperca! sau herpes vaginal?
- 3Sper sa nu fie herpes genital
- 2herpesul genital
- 4Mancarimi genitale, leziuni genitale... herpes?
- 0herpes genital?
- 2Herpes vaginal
- 4herpes genita de 2 luni
- 1Herpes genital?
- 13carne crescuta in zona genitala
- 3Herpes genital sau?
- 0Herpes???
- 2Penis durere disconfort dupa herpes genital de prima infecție
Mai multe informații despre: Herpesul genital hepatita b prin contact sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: