Herpes recurent sarcina
Buna ziua, in 2006 imediat dupa ce am nascut, la vreo doua luni, am fost infectata de catre fostul sot cu virusul herpetic. Singurele investigatii ce mi s-au facut de catre doctorul de la dermato a fost o privire rapida aruncata asupra locului cu leziuni. Au urmat ani buni, cu recidive, tratamente cu antivirale, intarirea sistemului imunitar. Locuiesc in Spania de anul trecut, am fost insarcinata iar pe parcursul celor 8 saptamani de sarcina episoadele cu herpes au fost multe, practic dispareau in 3-4 zile, și in a 6 zi aparea din nou. Am pierdut sarcina (9 saptamani) o sarcina falsa, fara embrion. Acum sunt din nou insarcinata, am un nou episod cu herpes genital, culmea situat chiar la imbinarea feselor, in partea cea mai de sus. Spal zona des cu ceai de galbenele. Voi merge la doctor curand. As vrea să stiu care sunt sansele ca fatul să fie infectat cu virusul herpetic, acesta intra in fluxul sangvin, poate strapunge placenta? Aici, din pacate, am remarcat o atitudine destul de ambigua in randul doctorilor, anul trecut nu mi-au zis absolut nimic de herpes desi stiau ca il am. Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Herpes genital?
- 1herpes simplex
- 2herpesul genital si sarcina
- 0herpes genital si candida
- 3herpes genital de multi ani...
- 2herpes genital
- 4am sau nu herpes genital?
- 4Herpes simplex recurent
- 3Candida? Herpes?
- 0Virusul Herpes
- 2Herpes vaginal sau nu? Am nevoie de un raspuns urgent!!
- 2informatii, tratament pentru herpes simplex
- 1Va rog sa imi raspundeti. Ciclul trebuia sa imi vina acum 5 zile
- 0Herpes???
- 1Interpretare rezultat herpes simplex
Mai multe informații despre: Herpesul genital Virusul herpes simplex herpesul genital in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: