Herpes recurent sarcina | Forumul Medical ROmedic

Herpes recurent sarcina

27-03-2019
Monica77Spania
Nu este medic/terapeut
Monica77Spania
Buna ziua, in 2006 imediat dupa ce am nascut, la vreo doua luni, am fost infectata de catre fostul sot cu virusul herpetic. Singurele investigatii ce mi s-au facut de catre doctorul de la dermato a fost o privire rapida aruncata asupra locului cu leziuni. Au urmat ani buni, cu recidive, tratamente cu antivirale, intarirea sistemului imunitar. Locuiesc in Spania de anul trecut, am fost insarcinata iar pe parcursul celor 8 saptamani de sarcina episoadele cu herpes au fost multe, practic dispareau in 3-4 zile, și in a 6 zi aparea din nou. Am pierdut sarcina (9 saptamani) o sarcina falsa, fara embrion. Acum sunt din nou insarcinata, am un nou episod cu herpes genital, culmea situat chiar la imbinarea feselor, in partea cea mai de sus. Spal zona des cu ceai de galbenele. Voi merge la doctor curand. As vrea să stiu care sunt sansele ca fatul să fie infectat cu virusul herpetic, acesta intra in fluxul sangvin, poate strapunge placenta? Aici, din pacate, am remarcat o atitudine destul de ambigua in randul doctorilor, anul trecut nu mi-au zis absolut nimic de herpes desi stiau ca il am. Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ar putea exista o legătură între constipaÈ›ie È™i infecÈ›iile herpetice?
  • Cum recunoÈ™ti herpesul genital la femei?
  • Cele mai importante sfaturi legate de herpesul genital
  • Un nou vaccin poate preveni herpesul genital
  • Simptome diferite în infecÅ£ia cu virusul herpetic ar avea legătură cu variaÅ£ii în expresia genelor virale
  • InfecÈ›ia virală cu herpes simplex dublează riscul de demență (studiu)
  • CreÈ™terea globală a infecÈ›iilor cu herpes
  •