Herpes genital
Am nevoie de parerea unui doctor, daca este si din Cluj as vrea sa fac si un control doar ca nu stiu daca la un ginecolog sau dermatolog. Saptamana trecuta vineri mi-au iesit doua cosuri care s-au dovedit a fi herpes genital. Iau aciclovir crema si capsule. Dar am o nelamurire. Asta este prima data cand am facut. Am o relatie de 3 luni in care nu am folosit niciodata protectie. E posibil ca el sa fi avut de inainte de mine si sa mi fi dat si sa fi facut de abea acuma? Sau a luat si el saptamana trecuta? Sau se poate lua altfel decat prin transmitere sexuala?
1 comentarii
Herpesul genital e un virus.
Aveti aici un documentar facut pentru cei ce isi incep viata sexuala in care se precizeaza diferenta despre virusuri si bacterii si in care se vorbeste pe intelesul tuturor despre virusul herpetic.
Sexul in afara Casatoriei are un pret !
https://www.youtube.com/watch?v=Lo6M4NddxeI
Ati luat acest virus prin transmitere sexuala si l-ati fi luat chiar daca ati fi folosit prezervativ.
Exista doua boli care se iau cu tot cu prezervativ: virusul HPV cancerigen, virusul HPV care provoaca veruci si virusul herpetic.
Virusul herpetic face bubite atunci cand imunitatea organismului e scazuta. A aparut acum si v-a mai reaparea. Poate ca partenerul a avut inainte bubite, poate ca nu. Oricum el il are pentru ca aceste virusuri se iau prin simpla frecare a zonelor genitale.
Mergeti la Dermatolog sau Ginecolog, la oricare dintre ei, cu trimitere de la medicul de familie.
O persoana purtatoare de virus herpetic, poate fi infectata si cu alte tulpini de virus. Ca de ex. HPV. A fost expusa. De aceea va sfatuiesc sa faceti minim anual Testul HPV si daca este necesar Genotiparea HPV sa nu fi luat si o astfel de tulpina care de obicei este silentioasa dar stiti ce poate produce.
Daca nu va protejati, presupun ca doriti sa aveti copii. Puteti ramane insarcinata de la lichidul preseminal care se elimina inaintea actului si contine spermatozoizi.
Multa sanatate va doresc si cat se poate intarirea sistemului imunitar ca sa nu mai apara bubitele.
Aveti aici un documentar facut pentru cei ce isi incep viata sexuala in care se precizeaza diferenta despre virusuri si bacterii si in care se vorbeste pe intelesul tuturor despre virusul herpetic.
Sexul in afara Casatoriei are un pret !
https://www.youtube.com/watch?v=Lo6M4NddxeI
Ati luat acest virus prin transmitere sexuala si l-ati fi luat chiar daca ati fi folosit prezervativ.
Exista doua boli care se iau cu tot cu prezervativ: virusul HPV cancerigen, virusul HPV care provoaca veruci si virusul herpetic.
Virusul herpetic face bubite atunci cand imunitatea organismului e scazuta. A aparut acum si v-a mai reaparea. Poate ca partenerul a avut inainte bubite, poate ca nu. Oricum el il are pentru ca aceste virusuri se iau prin simpla frecare a zonelor genitale.
Mergeti la Dermatolog sau Ginecolog, la oricare dintre ei, cu trimitere de la medicul de familie.
O persoana purtatoare de virus herpetic, poate fi infectata si cu alte tulpini de virus. Ca de ex. HPV. A fost expusa. De aceea va sfatuiesc sa faceti minim anual Testul HPV si daca este necesar Genotiparea HPV sa nu fi luat si o astfel de tulpina care de obicei este silentioasa dar stiti ce poate produce.
Daca nu va protejati, presupun ca doriti sa aveti copii. Puteti ramane insarcinata de la lichidul preseminal care se elimina inaintea actului si contine spermatozoizi.
Multa sanatate va doresc si cat se poate intarirea sistemului imunitar ca sa nu mai apara bubitele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vreau sa stiu.. ce fel de tratament se ia daca am herpes genital?
- 1herpesul genital
- 1herpes vaginal
- 5herpes? Ajutor, va rog!
- 2herpes vaginal? va rog sa-mi raspundeti
- 4Herpes genital care recidiveaza des... recomadari?
- 13herpes genital?
- 2sunt condiloame sau herpes?
- 9herpes genital?
- 3Sper sa nu fie herpes genital
- 4herpes genital - exista un tratament sa oprim recidivele?
- 4care teste diferentiaza tulpinile HPV?
- 0sex oral cu herpes
- 1Herpes genital sau ceva mai grav?
- 2Herpes vaginal
- 1herpes genital? acnee, micoza? barbat 25 ani
- 0Orhita, epididimita, inflamatie usoara zona inghinala - Va rog, sunt disperat!
- 3Herpes Genital
- 5Homeopatie si herpes génital
- 0Remedii herpes genital + usturime la mers și urinare?
Mai multe informații despre: Herpesul genital
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: