Herpes genital
Buna,
Am observat aici multe persoane care au aceeasi problema. Am 21 de ani, as fi vrut sa nu ma pricopsesc cu asa ceva. Daca sunt persoane care vor sa schimbe idei sau informatii, m-ar bucura sa discut pe subiect.
Am observat aici multe persoane care au aceeasi problema. Am 21 de ani, as fi vrut sa nu ma pricopsesc cu asa ceva. Daca sunt persoane care vor sa schimbe idei sau informatii, m-ar bucura sa discut pe subiect.
6 comentarii
Important este sa iti intaresti imunitatea.------*
Incearca sa nu te consumi pentru nimic, stresul e cel mai mare dusman. Traieste si bucura-te de tot ceea ce se poate!
(*modificat de admin)
Incearca sa nu te consumi pentru nimic, stresul e cel mai mare dusman. Traieste si bucura-te de tot ceea ce se poate!
(*modificat de admin)
Buna, si eu sufar de aceeasi chestie.mda...cam de un an jumate acum fac tratament cu valtrex si isoprinosine.sper sa ma.ajute ce sa zic daca vrei sa schimbam impresii, sunt deschis la orice.
Hello,
Povesteste te rog cit de dese sunt recurentele, cum ai ajuns la acest tratament si care sunt efectele.
Povesteste te rog cit de dese sunt recurentele, cum ai ajuns la acest tratament si care sunt efectele.
NU prea pot povesti doecamdata de recurente pentru ca am inceput tratamemtul prin noiembrie, ideea e ca aceste tratament este mai complex si dureaza cam 6 luni doctorul la care merg eu este la spitalul Elias sectia dermatologie dar nu poti merge acolo decat cu trimitere de la medicul de familie, eu momentan iau valtrex 2 pe zi 15 zile si dupa alte 15 zile 4 isoprinosine pe zi timp de 2 luni dupa care va trebui sa merg din nou la medic, El crede ca la sfarsitul tratamentului recurentele vor fi undeva la 2-3 pe an.sper sa te ajute informatia.
si eu doresc sa schimb informatii.Ioana trimite pls un mesaj si povestim in privat
Buna. As dori sa vorbesc si eu despre aceasta problema. Am multe intrebari pote ma puteți ajuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Herpes genital?
- 2va rog sa imi raspundeti... poate sa fie herpes?
- 3poate fii herpes genital?
- 1herpes vaginal
- 2daca esti insarcinata... herpesul genital se transmite la fat?
- 5circumcizie, stafilococ sau herpes genital
- 4herpes genital - exista un tratament sa oprim recidivele?
- 4Mancarimi genitale, leziuni genitale... herpes?
- 0sex oral cu herpes
- 2herpes genital, chist ovarian, novyette
- 5de vreo 5 luni, am probleme... suspectez ca este herpes genital
- 2Herpes vaginal
- 9Herpes genital - ajutor!
- 4Herpesul genital poate aparea?
- 0iritatie sau herpes ?
- 0Herpes genital
- 3HPV sau herpes?
- 1Herpes genital
Mai multe informații despre: Herpesul genital
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: