poate fii herpes genital?
eu chai nu stiu. am citit despre herpesul genital, crezand ca sunt afectat de aceasta boala, dar nu am toate simtomele. am bubite pe "capul" penisului si sunt foarte mici si multe si imi creaza o usoara mancarime, dar in cea mai mare parte a zilei nu am nimic nu le simt. deci nu stiu ce poate sa fie. acestea miau aparut de cam o saptamana, la inceput cateva apoi tot mai multe si unele au si disparut, eruptii nu am avut de nici un fel si nici secretii. si va rog imi spuneti clar simtomele herpesului genital pt ca eu am gasit tot felul de variante si nu stiu ce sa cred.
3 comentarii
Herpesul genital se transmite prin contact sexual, determinat de virusul herpetic de tip 2 iar la barbat intensitatea simptomelor este mult mai redusa decit la femei, de aceea, desi aparent boala a disparut, virusul ramine cantonat in ganglioni, in stare latenta si pot produce recurente in absenta tratamentului.Simptomele ar fi : senzatie de arsura, mincarimi si de buchete de vezicule, pe un fond rosu (eritematos ), care dupa rupere lasa o zona erodata, ulterior acoperindu-se cu o crusta.Uneori pot fi si ganglionii inghinali mariti.Este imperios necedar sa mergi la dermatolog.
si daca am doar niste bubite care apar si dispar si nu ma deranjeaza deloc ce poate fii?
"gandac" -- am raspuns si la alte persoane... nustiu, incearca poate fi candida... eu am fost la urolog si de asemenea mi s-a zis k este herpes tip2... este insa exclus deoarece nici eu si nici partenera mea nu am facut sex cu alte persoane!... astazi miam luat test din uretra... maine merg la dermatolog sa verific de pe "cap" :)... prietena mea mi-a spus k a avut candidoza pe la varsta de 12 ani... citeste comentariile mele o sa vezi mai detaliat...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1care sunt conditiile in care herpesul genital sa nu se transmita la copil?
- 3herpes genital sau ce? urgent
- 1herpes genital
- 4am herpes genital... tratament prescris exagerat?
- 2herpes vaginal? va rog sa-mi raspundeti
- 3Herpes genital?
- 4am sau nu herpes genital?
- 4herpes genita de 2 luni
- 3Candida? Herpes?
- 0Herpes genital
- 1Herpes genital
- 1Herpes dupa stomatolog
- 1Herpes-HIV
- 2Hepatita b si herpes genital
- 1Herpes labial recidivant
- 2Intrebare virus herpes genital