Herpes genital
Buna ziua
As vrea sa stiu daca prin contactul sexual neprotejat, atunci cand herpesul nu este activ, se poate transimte virusul? Am citit un articol, in care un medic din america spunea ca doar herpesul de tip 2 are sanse mai mari de a fi transmis, chiar daca nu este activ iar herpesul de tipul 1 care se manifesta in zona genitala se transmite foarte greu. Acesta poate fi transmis cu usurinta prin sex oral dar prin contact sexual de catre o persoara care are herpesul de tip 1 in zona genitala, f rar. A mai precizat ca herpesul de tipul 1 in zona genitala este foarte rar activ iar acest tip de herpes iese foarte rar in analize. Herpesul de tipul 2 este activ mai des.
As vrea sa stiu daca exista cineva pe acest forum care are herpes dar nu l-a transmis atunci cand au intretinut contact sexual cand herpesul era inactiv.
Multumesc
As vrea sa stiu daca prin contactul sexual neprotejat, atunci cand herpesul nu este activ, se poate transimte virusul? Am citit un articol, in care un medic din america spunea ca doar herpesul de tip 2 are sanse mai mari de a fi transmis, chiar daca nu este activ iar herpesul de tipul 1 care se manifesta in zona genitala se transmite foarte greu. Acesta poate fi transmis cu usurinta prin sex oral dar prin contact sexual de catre o persoara care are herpesul de tip 1 in zona genitala, f rar. A mai precizat ca herpesul de tipul 1 in zona genitala este foarte rar activ iar acest tip de herpes iese foarte rar in analize. Herpesul de tipul 2 este activ mai des.
As vrea sa stiu daca exista cineva pe acest forum care are herpes dar nu l-a transmis atunci cand au intretinut contact sexual cand herpesul era inactiv.
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Herpes genital
- 2herpes genital
- 2herpesul genital si sarcina
- 1care sunt conditiile in care herpesul genital sa nu se transmita la copil?
- 3herpes genital sau ce? urgent
- 2herpes vaginal? va rog sa-mi raspundeti
- 16sunt disperata...herpes sau nu?
- 2sunt condiloame sau herpes?
- 3ciuperca! sau herpes vaginal?
- 11Herpes
- 0herpes genital?
- 2Herpes vaginal
- 4Herpesul genital poate aparea?
- 3Candida? Herpes?
- 0iritatie sau herpes ?
- 1Herpes genital
- 0HSV
- 0Herpes genital
- 0Orhita, epididimita, inflamatie usoara zona inghinala - Va rog, sunt disperat!
- 2Guler format la penis si crapaturi AJUTOR
Mai multe informații despre: Herpesul genital
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: