Orhita, epididimita, inflamatie usoara zona inghinala - Va rog, sunt disperat!
Mi-a fost stabilit diagnosticul de orhiepididimita si am urmat, conform celor indicate de medicul urolog, tratament de 5 zile cu antibiotic (Tavanic 500mg) si antiinflamator (Diclofenac 100 mg). Dupa tratament m-am simtit mai bine, dar nu imi trecusera inflamatiile de tot, insa am solicitat medicului sa-mi mai dea inca 2 zile de tratament cu antibiotic, insa a refuzat indicandu-mi sa las sa mai treaca 5 zile si apoi sa-mi fac analize de sange si urina.
Ulterior, au reinceput durerile: usoare sensatii de arsuri la urinare, inflamatii in zona inghinala, inflamatii in zona testiculelor, picioare si maini reci, episoade de diaree. Acum iau din nou diclofenac de 100 mg si vad ca functioneaza impotriva inflamarii, dar nu total.
Precizez ca am mai avut anterior epididimita non-bacteriana, in urma cu circa 4 ani si m-am tratat. Ulterior aveam usoare episoade recurente de epididimita, insa nu m-am mai dus la medic, ci evitam contacte sexuale circa5-7 zile si durerile treceau de la sine.
De asemenea, sufar de herpes genital de f multi ani.
Problema este ca, este posibil ca noua infectie pe care o am in prezent sa survina si pe fondul unui contact sexual oral neprotejat cu o persoana de sex feminin.
Va rog mult sa ma ajutati. Sunt disperat!
Ulterior, au reinceput durerile: usoare sensatii de arsuri la urinare, inflamatii in zona inghinala, inflamatii in zona testiculelor, picioare si maini reci, episoade de diaree. Acum iau din nou diclofenac de 100 mg si vad ca functioneaza impotriva inflamarii, dar nu total.
Precizez ca am mai avut anterior epididimita non-bacteriana, in urma cu circa 4 ani si m-am tratat. Ulterior aveam usoare episoade recurente de epididimita, insa nu m-am mai dus la medic, ci evitam contacte sexuale circa5-7 zile si durerile treceau de la sine.
De asemenea, sufar de herpes genital de f multi ani.
Problema este ca, este posibil ca noua infectie pe care o am in prezent sa survina si pe fondul unui contact sexual oral neprotejat cu o persoana de sex feminin.
Va rog mult sa ma ajutati. Sunt disperat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3orhiepididimita.. ce stiti despre aceasta boala?
- 2Herpes genital
- 13orhiepididimita
- 6herpes genital?
- 2de vreo 2 saptamani un fel de cos pe penis.. herpes genital?
- 2sunt condiloame sau herpes?
- 3Herpes genital?
- 4herpes genital - exista un tratament sa oprim recidivele?
- 3Herpes genital?
- 3herpes oare sau boala inflamatorie
- 0Herpes genital
- 4am sau nu herpes genital?
- 5de vreo 5 luni, am probleme... suspectez ca este herpes genital
- 5herpes vaginal cu 17 ani in urma
- 1Herpes genital?
- 0iritatie sau herpes ?
- 13carne crescuta in zona genitala
- 0Orhiepididimita acuta.
- 1Herpes genital
- 2Intrebare virus herpes genital