herpes vaginal? va rog sa-mi raspundeti
am 39 ani si sunt insarcinata in 9 saptamani.mereu am avut herpes 1 in zona gurii daca nu beam apa a doua zi deja aveam simptome, dar, de mai bine de un an a inceput sa-mi iasa periodic pe picior, pe fund, iar acum pe buza inferioara in vagin.pe picior imi iesea ca o urzicatura cu durere si inflamatie multe bubite unite ca niste cosuri infectate.mereu mi-a fost frica sa nu fie herpes nu credeam pana cand nu mi-a iesit acum in vagin.pe buza inferioara este o zona inflamata si ma ustura.pare sa fie niste bubite.nu ma dor, doar ma ustura.tin sa precizez ca lucrez multe ore si stau pe scaun.in principiu credeam ca ma irit de la tanga, chilotii sintetici dar acum nu stiu ce sa cred.sunt insarcinata si stiu ca daca este herpes vaginal afecteaza copilul va rog sa-mi raspundeti.multumesc
2 comentarii
dani1169, daca nu ai discutat cu medicul tau ginecolog despre asta fa-o imediat!Din cate am auzit si eu herpesul genital se poate transmite la copil in timpul nasterii.Cere un sfat specializat.Sanatate
multa tie si copilasului care e pe drum!
multa tie si copilasului care e pe drum!
se poate transmite daca nasterea are loc pe cale naturala indicata este cezariana, asa am auzit si este logic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Herpes genital
- 3poate fii herpes genital?
- 1herpesul genital
- 5herpes? Ajutor, va rog!
- 2de vreo 2 saptamani un fel de cos pe penis.. herpes genital?
- 5herpes genital care recidiveaza...
- 2sunt condiloame sau herpes?
- 4umflatura pe labiile mici = herpes genital?
- 2herpesul genital
- 3Herpes genital?
- 9herpes genital?
- 9Herpes genital - ajutor!
- 0iritatie sau herpes ?
- 2Herpes genital?
- 2Posibil herpes genital, help!
- 3Herpes genital sau?
- 12herpes, perioada analize
- 1Herpes dupa stomatolog
- 6Herpes genital
Mai multe informații despre: Herpesul genital sarcina saptamana 9