Penis durere disconfort dupa herpes genital de prima infecție | Forumul Medical ROmedic

Penis durere disconfort dupa herpes genital de prima infecție

28-12-2022
Daniel birsan
Nu este medic/terapeut
Daniel birsan
Buna ziua.Și la multi ani tuturor cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Problema mea a început în luna septembrie cu un herpes genital de prima infecție. L-am tratat cu Acilovir și spălări cu ser fiziologic rețetă de la dermatologie. Analize BTS rezultate negative. In luna noiembrie a reapărut dar nu la aceiași intensitate. La fel am tratat cu Acilovir care mi sa recomandat pe o perioadă mai îndelungată. Pe capul penisului mi se lua o pielita alba că și cum îmi napirlea zona. Acum de circa 10 zile am pe virful penisului 4 bubițe roșii nu de intensitate mare a culori.Si aceasta durere in penis pe partea stingă care durează de cred 2 luni o durere nu de intensitate mărită dar care se întinde cam pe toată lungimea penisului.
Am avut pina in prezent urinării foarte dese. Menționez că durerea nu este permanenta. A și testiculele roși dar care acum nu mai simt sa se infierbinte.
De la dermatologie mi sa spus sa nu dau cu nimic căci probabil va trece de la sine. Acum daca cineva mă poate ajuta cu un sfat sau o părere. Știu că probabil sunteți acum ocupați cu sărbătorile dar am îndrăznit a relata problema mea în speranța că cineva o va vedea. Va mulțumesc din suflet pentru răbdarea de a citi. Am omis sa menționez un aspect important și anume pe lateralele capului penisului am că și 2pete mai albe.
2 comentarii
0
28-12-2022, ora 18:24
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
La multi ani si dv-stra !!!
Va multumim pentru o descriere atit de ampla.. si este foarte bine ca ati confirmat lipsa BTS, FELICITARI !!!
Referitor la herpes genital si cel regional... stiinta inca nu a confirmat un tratament definitiv ; mai degraba este vb despre o reaparitie, pe fon de scadere de imunitate. Pentru a preveni aparitia acestuia, asigurati o alimentatie buna, bogata in vitamine, somn bun de 7-8 ore si evitati stesurile, mai ales cele cronice si financiare.. pe barbat ele il afecteaza cel mai mult.
O alta tema de discutie este durerea in penis si eruptiile de pe glandulul penian..
Pentru a aprecia corect despre ce este vorba, ar fi bine :
- sa schimbati medicul dermato-venerolog si sa faceti un raclaj (amprenta ) de pe penis
- sa faceti o spermocultura cu antibiotico-grama si insamintarea la fungi
- sa faceti o ecografia prostata pentru a exclude inflamatia ei, foarte des clinica d eprostatita cronica apare sub forma de dureri in penis, iradiante !
Cu alte cuvinte aveti nevoie de un diagnostic bun si un tratament profesionist.
Succese si sarbatori fericite !
Cu respect DR. Adrian Sadovnic
0
28-12-2022, ora 18:33
Daniel birsan
Nu este medic/terapeut
Daniel birsan
Va mulțumesc și deasemenea va doresc sărbători binecuvîntate alaturi de cei dragi!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cele mai importante sfaturi legate de herpesul genital
  • Un nou vaccin poate preveni herpesul genital
  • CreÈ™terea globală a infecÈ›iilor cu herpes
  •