Herpes dupa stomatolog

04-10-2016
Mirela7
Nu este medic/terapeut
Mirela7
Buna, daca poate sa ma ajute si pe mine cineva in aceasta problema.Am fost vineri la stomatolog si mi-a curatat o masea mai veche, mi-a schimbat plomba si am rugat medicul sa-mi faca o anestezie ca nu puteam rabda asa.Ok, dupa ce mi-a trecut anestezia aveam putin buza umflata dar nu am acordat o mare importanta.Au trecut cam 3 zile aproximativ si am un herpes de toata frumusetea, e deranjant.E posibil sa fie din cauza stomatologului sau este o consecinta a imunitatii mele scazute? Problema mea este ca am avut si contact sexual, inclusiv(oral), ma gandesc sa nu molipsit sotul, astfel ca herpesul sa fie herpes genital mai tirziu.Exista acest risc? Va multumesc si va rog sa-mi raspundeti fara ofense, pe cit se poate posibil.
1 comentarii
1
06-10-2016, ora 10:05
Dr. Derma Clinique
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Derma Clinique
Buna ziua,
Recurenta herpesului este o consecinta fie a unei imunitati scazute, fie a unui stres, infectii, s.a.m.d.
Sunt doua tulpini de Herpes simplex : tipul I - localizat cu precadere in jumatatea superioara a corpului, tipul 2 - in jumatatea inferioara (genital).
Va recomand sa efectuati anticorpii anti herpes simplex tip 1 si 2 pentru a stabili care este tulpina infectanta.

O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.