herpes genita de 2 luni
buna ziua!
in urma cu vreo 2 luni au inceput sa-mi iasa niste herpesuri la glandele genitale exterioare
imi apar inainte de cilu menstrual imi dispar si imi apar in alt loc.de vreo 2 saptamani imi apar din 3 in 3 zile
o sa merg la medic ginecolog pe data de 1 cand o sa iau salariul
dar pana atunci poate cineva sa-mi spuna daca e grav si daca este posibil sa fi luat acest herpes de la socra mea care are probleme foarte grave de col uterin (i s-a facut biopsie )si este suspecta de cancer de col uterin.
sunt f speriata va rog daca se poate sa-mi raspunda un specilaist
multumesc foarte mult
in urma cu vreo 2 luni au inceput sa-mi iasa niste herpesuri la glandele genitale exterioare
imi apar inainte de cilu menstrual imi dispar si imi apar in alt loc.de vreo 2 saptamani imi apar din 3 in 3 zile
o sa merg la medic ginecolog pe data de 1 cand o sa iau salariul
dar pana atunci poate cineva sa-mi spuna daca e grav si daca este posibil sa fi luat acest herpes de la socra mea care are probleme foarte grave de col uterin (i s-a facut biopsie )si este suspecta de cancer de col uterin.
sunt f speriata va rog daca se poate sa-mi raspunda un specilaist
multumesc foarte mult
4 comentarii
Herpesul nu inseamna HPV si nici cancer, sunt cu totul altceva. Herpesul l-ai luat tu in timpul actelor sexuale acum ori cu multi ani in urma si doar acum se manifesta.
E imposibil sa fi luat ceva, orice, de la soacra ta.
E imposibil sa fi luat ceva, orice, de la soacra ta.
sunt casatorita de 6 ani si nu am avut relatii cu alti barbati.
mi se pare totusi ciudat sa am aceste herpesuri in aceasi perioada in care soacra mea este bolnava si stiu ca mi-a povestit ca are si herpesuri.
mi se pare totusi ciudat sa am aceste herpesuri in aceasi perioada in care soacra mea este bolnava si stiu ca mi-a povestit ca are si herpesuri.
Daca folositi acelasi prosop atunci este posibil sa fi luat de la ea insa sansele sunt infirme.
Daca ai avut herpes oral atunci e posibil sa ti-l fi transferat singura in zona genitala, ori daca ti s-a facut sex oral de catre partener atunci cand avea herpes oral.
Medicii sunt sceptici cu privire la aparitia herpesului oral HSV-1 in zona genitala insa nu este imposibil. Eu sunt cu aceeasi persoana de 10 ani, partenerul neavand niciun fel de herpes ( nici oral nici genital) niciodata iar mie mi-a aparut herpes genital dupa 8 ani de relatie la un interval 3 saptamani dupa ce am avut un herpes oral.. Nu am intrat niciodata in contact cu o persoana cu herpes genital, sotul fiind singurul meu partener si neavand acest virus dupa cum am spus..
Foloseste de acum inainte un prosop personal si pentru a te sterge pe fata si pe corp, mentine-l de asemenea cat mai curat si uscat.
Pentru herpes poti folosi vitamina C de 500, 600 mg ori 1 gr o data pe zi si crema ZOVIRAX de 2 gr, este cea mai buna crema impotriva herpesului si costa 28 de lei insa e extrem de eficieinta. Iti vor trece in maxim o saptamana cu acest tratament. De asemenea sa iei un supliment de vitamine timp de 1 luna pana la 3 luni pentru cresterea imunitatii, asta va ajuta sa nu mai apara in curand.. Sper sa iti foloseasca.
Daca ai avut herpes oral atunci e posibil sa ti-l fi transferat singura in zona genitala, ori daca ti s-a facut sex oral de catre partener atunci cand avea herpes oral.
Medicii sunt sceptici cu privire la aparitia herpesului oral HSV-1 in zona genitala insa nu este imposibil. Eu sunt cu aceeasi persoana de 10 ani, partenerul neavand niciun fel de herpes ( nici oral nici genital) niciodata iar mie mi-a aparut herpes genital dupa 8 ani de relatie la un interval 3 saptamani dupa ce am avut un herpes oral.. Nu am intrat niciodata in contact cu o persoana cu herpes genital, sotul fiind singurul meu partener si neavand acest virus dupa cum am spus..
Foloseste de acum inainte un prosop personal si pentru a te sterge pe fata si pe corp, mentine-l de asemenea cat mai curat si uscat.
Pentru herpes poti folosi vitamina C de 500, 600 mg ori 1 gr o data pe zi si crema ZOVIRAX de 2 gr, este cea mai buna crema impotriva herpesului si costa 28 de lei insa e extrem de eficieinta. Iti vor trece in maxim o saptamana cu acest tratament. De asemenea sa iei un supliment de vitamine timp de 1 luna pana la 3 luni pentru cresterea imunitatii, asta va ajuta sa nu mai apara in curand.. Sper sa iti foloseasca.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vreau sa stiu.. ce fel de tratament se ia daca am herpes genital?
- 2va rog sa imi raspundeti... poate sa fie herpes?
- 3poate fii herpes genital?
- 1herpesul genital
- 36herpes genital si sarcina
- 1care sunt conditiile in care herpesul genital sa nu se transmita la copil?
- 4am herpes genital... tratament prescris exagerat?
- 2daca esti insarcinata... herpesul genital se transmite la fat?
- 2herpesul genital
- 11Herpes
- 5de vreo 5 luni, am probleme... suspectez ca este herpes genital
- 5herpes vaginal cu 17 ani in urma
- 3Herpes genital sau?
- 2Herpes vaginal sau nu? Am nevoie de un raspuns urgent!!
- 12herpes, perioada analize
- 3HPV sau herpes?
- 2Intrebare virus herpes genital
- 0Remedii herpes genital + usturime la mers și urinare?
Mai multe informații despre: Herpesul genital
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: