Herpes genital
Buna seara! Am si eu o intrebare : pentru a depista virusul simplex 2, ce analize treb. efectuate? As dori urgent un raspuns de la dvs! Va multumesc!
3 comentarii
Ig M si Ig G antiVHS tip 2.
si este necesar si un examen a secretiei vaginale? ce se poate depista acolo? are vreo legatura cu depistarea VHS?
Doar la examenul Babes-Papanicolaou se pot observa semne indirecte ale infectiei herpetice, cum ar fi celulele gigante multinucleate.
Altfel ramane sa faceti analiza de sange pentru depistarea anticorpilor anti Herpes simplex 2, IgM si IgG. Sunt laboratoare care nu lucreaza decat anticorpii anti-Herpes simplex 1+2, situatie in care IgG va iesi cel mai probabil pozitiv pe seama infectiei din antecedente cu Herpex simplex 1. Se urmareste IgM pentru infectia acuta.
Altfel ramane sa faceti analiza de sange pentru depistarea anticorpilor anti Herpes simplex 2, IgM si IgG. Sunt laboratoare care nu lucreaza decat anticorpii anti-Herpes simplex 1+2, situatie in care IgG va iesi cel mai probabil pozitiv pe seama infectiei din antecedente cu Herpex simplex 1. Se urmareste IgM pentru infectia acuta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2va rog sa imi raspundeti... poate sa fie herpes?
- 3poate fii herpes genital?
- 1herpes vaginal
- 5herpes? Ajutor, va rog!
- 2de vreo 2 saptamani un fel de cos pe penis.. herpes genital?
- 9herpes genital?
- 4am sau nu herpes genital?
- 5herpes vaginal cu 17 ani in urma
- 9Herpes genital - ajutor!
- 7Lipsa ejacularii
- 12herpes, perioada analize
- 3HPV sau herpes?
- 1Herpes-HIV
- 0Herpes genital
- 2Intrebare virus herpes genital
- 0Herpes recurent sarcina
- 3Herpes Genital