Cat durează un episod de herpes genital
Buna seara! Cat dureaza un episod de herpes genital? De doua zile au aparut veziculele cu lichid in apropierea anusului care provoaca prurit si durere, si tot de 2 zile am dureri moderate in zona pelvina, stare de oboseala, de dispozitie aiurea, iar de ieri s au marit putin si dor ganglionii inghinali. Am inceput sa iau de astazi aciclovir pastile si brufen si nospa la nevoie si sa folosesc si unguent aciclovir. In cat timp trece starea asta si durerile? Nu m-ar deranja bubitele, cat ma deranjeaza celelalte simptome si cand mai citesc ca pot provoca si complicatii cum ar fi meningita, anxietatea mea veche ajunge la cote maxime. Multumesc
1 comentarii
Bună! Herpesul durează câteva zile...minim 5 maxim 10...Pentru a rari episoadele poți încerca" Imunitate cu 7 ciuperci" de la plafar 2/ zi( nu fac reclama, doar incearca), scad semnificativ recurentele și atunci când apar, nu sunt asa de agresive! La mine funcționează f bine, iau doar în lunile cu R și în loc de 8-10 recurente anual, am doar 3, maxim 4!!! Și f important: Elimina pe cât posibil, stresul! Bafta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vreau sa stiu.. ce fel de tratament se ia daca am herpes genital?
- 2o intrebare despre herpes
- 2herpes genital
- 5herpes? Ajutor, va rog!
- 4herpes genital si infectarea partenerului
- 2sunt condiloame sau herpes?
- 9herpes genital?
- 5circumcizie, stafilococ sau herpes genital
- 11Herpes
- 4care teste diferentiaza tulpinile HPV?
- 0Herpes genital
- 0sex oral cu herpes
- 5de vreo 5 luni, am probleme... suspectez ca este herpes genital
- 0iritatie sau herpes ?
- 0Herpes genital
- 0Orhita, epididimita, inflamatie usoara zona inghinala - Va rog, sunt disperat!
- 0Cine îmi poate oferi informatii despre herpes genital
- 0Herpes recurent sarcina
- 0Remedii herpes genital + usturime la mers și urinare?
Mai multe informații despre: Herpesul genital
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: