Cat durează un episod de herpes genital | Forumul Medical ROmedic

Cat durează un episod de herpes genital

08-04-2022
augusta92
Nu este medic/terapeut
augusta92
Buna seara! Cat dureaza un episod de herpes genital? De doua zile au aparut veziculele cu lichid in apropierea anusului care provoaca prurit si durere, si tot de 2 zile am dureri moderate in zona pelvina, stare de oboseala, de dispozitie aiurea, iar de ieri s au marit putin si dor ganglionii inghinali. Am inceput sa iau de astazi aciclovir pastile si brufen si nospa la nevoie si sa folosesc si unguent aciclovir. In cat timp trece starea asta si durerile? Nu m-ar deranja bubitele, cat ma deranjeaza celelalte simptome si cand mai citesc ca pot provoca si complicatii cum ar fi meningita, anxietatea mea veche ajunge la cote maxime. Multumesc
1 comentarii
0
25-02-2023, ora 11:06
Dandan@
Nu este medic/terapeut
Dandan@
Bună! Herpesul durează câteva zile...minim 5 maxim 10...Pentru a rari episoadele poți încerca" Imunitate cu 7 ciuperci" de la plafar 2/ zi( nu fac reclama, doar incearca), scad semnificativ recurentele și atunci când apar, nu sunt asa de agresive! La mine funcționează f bine, iau doar în lunile cu R și în loc de 8-10 recurente anual, am doar 3, maxim 4!!! Și f important: Elimina pe cât posibil, stresul! Bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cele mai importante sfaturi legate de herpesul genital
  • Un nou vaccin poate preveni herpesul genital
  • CreÈ™terea globală a infecÈ›iilor cu herpes
  •