hernie inghinala
buna ziua
am fost la un chirurg la Universitar Bucuresti si mi s-a spus ca am o hernie abdominală ? care trebuie operata si pusa plasa
vreau sa stiu daca aceasta plasa se cumpără de la vreun magazin cu specific sau este de la spital
vreau sa stiu daca se poate rupe in urma efortului fizic am 37 ani, 1, 60 m si 80 kg
vreau sa stiu daca se poate evita operatia desi disconfortul este din ce in ce mai mare nu pot sa tusesc, sa stranut, sa am scaun normal, mictionez des, nu pot face sex prea bine, etc
am fost la un chirurg la Universitar Bucuresti si mi s-a spus ca am o hernie abdominală ? care trebuie operata si pusa plasa
vreau sa stiu daca aceasta plasa se cumpără de la vreun magazin cu specific sau este de la spital
vreau sa stiu daca se poate rupe in urma efortului fizic am 37 ani, 1, 60 m si 80 kg
vreau sa stiu daca se poate evita operatia desi disconfortul este din ce in ce mai mare nu pot sa tusesc, sa stranut, sa am scaun normal, mictionez des, nu pot face sex prea bine, etc
2 comentarii
Trebuie sa fac operatie de hernie inghinala. Stie cineva sa-mi spuna cat se da la doctor pentru o astfel de operatie?
Plasa vine de la spital.Daca e corect aplicata nu cade, nu se rupe.Daca sunteti asigurat nu veti plati.La disconfortul pe care il prezentati nu merita sa traiesti in general..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1umflatura tare in zona inghinala
- 1Hernie inghinala sau nu ?
- 3Hernie inghinala sau nu ?
- 6durata de refacere dupa operatia de hernie inghinala
- 7Recuperare dupa operatie de hernie..
- 1operat de hernie inghinara
- 1Recuperare dupa hernia inghinala
- 0Simptome hernie inghinala directa la nivelul scrotului
- 0Hernie inghinala
- 0Hernie inghinala
- 3hernie inghinala
- 1pata rosie in zona...(hernie inghinala -lenjerie intima? )
- 2Umflatura inghinala de aceeasi marime ca inainte de operatie
- 3Reluarea activitatii dupa operatie hernie inghinala
- 1Hernie inghinala operata laparoscopic
- 4La munca după operație hernie inghinala
- 16 luni după operația de hernie inghinala
- 3Umflatura testicol dupa operatie
- 10Echimoza umflata dupa operatie laparoscopica
- 3Hernie inghinală partea dreaptă operată
Mai multe informații despre: Hernia inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: