inceput hernie inghinala
Buna ziua,
De 3-4 ani, de cand am lucrat intr-o fabrica care ma solicita destul de mult fizic si mai ales zona abdominala, am inceput sa am niste mici dureri care apoi s-au transformat intr-un disconfort permanent.
Am facut mai multe investigatii, ecografii si am constatat ca am un mic defect parietal de ~5mm, decelabil doar la cresterea presiunii intraabdominala + 2 mici ganglioni 12/4mm cel mai mare.
In raport scria ca este posibil sa se formeze un orificiu herniar si sa merg la chirurgie.
Doctorul de acolo mi-a zis ca nu este caz de chirurgie si sa mai astept ca nu are ce sa-mi faca.
Acum eu stau si ma gandesc ce as putea face, deoarece cred ca este ceva foarte la inceput, nici macar nu se vede unflatura specifica, de fapt nu s-a vazut niciodata vreo galma..
Multumesc!
De 3-4 ani, de cand am lucrat intr-o fabrica care ma solicita destul de mult fizic si mai ales zona abdominala, am inceput sa am niste mici dureri care apoi s-au transformat intr-un disconfort permanent.
Am facut mai multe investigatii, ecografii si am constatat ca am un mic defect parietal de ~5mm, decelabil doar la cresterea presiunii intraabdominala + 2 mici ganglioni 12/4mm cel mai mare.
In raport scria ca este posibil sa se formeze un orificiu herniar si sa merg la chirurgie.
Doctorul de acolo mi-a zis ca nu este caz de chirurgie si sa mai astept ca nu are ce sa-mi faca.
Acum eu stau si ma gandesc ce as putea face, deoarece cred ca este ceva foarte la inceput, nici macar nu se vede unflatura specifica, de fapt nu s-a vazut niciodata vreo galma..
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1umflatura tare in zona inghinala
- 2testicul lasat-am 2 zile de la operatia de hernie inghinala
- 0Adancituri la operatia de hernie inghinala
- 3dupa operatia de hernie inghinala - infectie si puroi
- 3Probleme hernie inghinala!
- 3Hernie inghinala la paralitic
- 0Hernie Inghinala?
- 1Hernie inghinala
- 1hernie inghinala, varicocel stang
- 1hernie inghinala?sau...
- 2trauma postoperatorie
- 1ganglioni sau hernie inghinala
- 5Operatie hernie inghinala dreapta
- 0Hernia inghinala și durere la testiculele
- 1Umflătură inghinală
- 3Hernie pe viitor
- 2Presiune la un an după operatia de hernie inghinala
- 2Ridicare obiecte grele dupa operatie clasica cu plasa protetica hernie inghinala
Mai multe informații despre: Hernia inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: