Testicul drept ingrosat. o fi hernie inghinala?
Buna ziua. Am si eu o problema cu testiculul drept. De cateva saptamani am observat un fel de ingrosare a scrotului in partea dreapta. In seara aceasta am palpat si am simtit o accentuare in partea inferioara a testiculului.
Sa fie hernie inghinala? Cateodata, cand merg, ma mai doare partea de sus a piciorului drept. Ieri am avut si dureri in zona abdominala, in partea dreapta, crezand ca este apendicele, dar durerile au disparut peste noapte.
Maine merg la medicul de familie pentru o consultatie, si ulterior la un medic internist sau pediatru, sa vad unde ma va trimite dna doctor.
Dupa ce v-am prezentat, ar putea fi hernie?
Mentionez ca nu simt nimic cand ma aplec, cand alerg, cand urinez, cand car greutate mare.
Astept un raspuns de la dvs. Multumesc mult!
Sa fie hernie inghinala? Cateodata, cand merg, ma mai doare partea de sus a piciorului drept. Ieri am avut si dureri in zona abdominala, in partea dreapta, crezand ca este apendicele, dar durerile au disparut peste noapte.
Maine merg la medicul de familie pentru o consultatie, si ulterior la un medic internist sau pediatru, sa vad unde ma va trimite dna doctor.
Dupa ce v-am prezentat, ar putea fi hernie?
Mentionez ca nu simt nimic cand ma aplec, cand alerg, cand urinez, cand car greutate mare.
Astept un raspuns de la dvs. Multumesc mult!
3 comentarii
Salut,
Daca te rog imi spui si mie ce diagnostic ti-a pus medicul ? Am si eu aceleasi simptome ca tine doar ca in partea stanga.
Daca te rog imi spui si mie ce diagnostic ti-a pus medicul ? Am si eu aceleasi simptome ca tine doar ca in partea stanga.
AM SI EU O DURERE LA TESTICULUL STING DE VREO DOUA SAPTAMINI. CE TRATAMENT S-AR PUTEA ADMINISTRA?
Buna ziua,
Se pare ca si eu am o problema cu testiculul drept.Aseara mi s-a umflat f tare si ma durea, iar azi dimineata cand m-am trezit a disparut durerea si umflatura.
Aveti idee ce poate fi?
Multumesc anticipat
Se pare ca si eu am o problema cu testiculul drept.Aseara mi s-a umflat f tare si ma durea, iar azi dimineata cand m-am trezit a disparut durerea si umflatura.
Aveti idee ce poate fi?
Multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 148Pete rosii in zona testiculelor
- 1umflatura tare in zona inghinala
- 3simt o durere undeva in spatele testiculelor
- 3testicole
- 2testicul lasat-am 2 zile de la operatia de hernie inghinala
- 4Dureri ale testicolului
- 19Ma doare testiculul stang
- 0testicul umflat
- 0Simptome hernie inghinala directa la nivelul scrotului
- 28Dureri genitale ciudate, in ultima vreme
- 2Hernie inghinala?
- 4carne crescuta in interorul testicolului
- 1Durere picior stang si testicul stang
- 2Durere Testicul stang
- 2umflatura testicul
- 5Hernie inghinală operată
- 2Umflaturi sub ambele testicule
- 1Hernie inghinala dreapta, durere la testiculul stang?
- 2Hernie inghinala
- 2Consultatie - pata roșcată pe testicul
Mai multe informații despre: Hernia inghinala Testiculele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: