Întârziere ciclu 7 zile
Bună ziua,
Am un ciclu menstrual regulat, la 28 de zile. Ultima menstruație am avut-o în data de 30 mai, a durat 4 zile. Pe data de 24 iunie, deci ziua 26 a ciclului, la 12 zile (aproximativ) de la perioada de ovulație, am avut o scurgere ușoară de sânge, de culoare roz deschis până la maroniu, care nu a semănat deloc cu menstruația obișnuită, care e abundentă. De asemenea, în momentul în care a început sângerarea respectivă am avut o durere acută ca la venirea menstruației, care nu a durat mai mult de 30 minute, însă cu stare de rău și greață. Sângerarea a durat două zile, cu scădere în intensitate spre final. De atunci am început să am o sensibilitate mare la mirosuri, sa merg mai des la toaletă, inclusiv noaptea, și sa am dureri de sâni, însă diferite de durerile obișnuite din timpul menstruației, dureri de cap ușoare, uneori ușoare stări de greață. Următoarea menstruație trebuia să-mi vină pe data de 27 iunie, însă nu a venit și nu am nici un alt simptom premenstrual. Am făcut 2 teste de sarcină, unul pe 28 și unul azi, pe 3 iulie, ambele negative. Se poate să fie instalată o sarcina și sa fie rezultatele fals negativ la teste?
Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră,
Vă mulțumesc,
Am un ciclu menstrual regulat, la 28 de zile. Ultima menstruație am avut-o în data de 30 mai, a durat 4 zile. Pe data de 24 iunie, deci ziua 26 a ciclului, la 12 zile (aproximativ) de la perioada de ovulație, am avut o scurgere ușoară de sânge, de culoare roz deschis până la maroniu, care nu a semănat deloc cu menstruația obișnuită, care e abundentă. De asemenea, în momentul în care a început sângerarea respectivă am avut o durere acută ca la venirea menstruației, care nu a durat mai mult de 30 minute, însă cu stare de rău și greață. Sângerarea a durat două zile, cu scădere în intensitate spre final. De atunci am început să am o sensibilitate mare la mirosuri, sa merg mai des la toaletă, inclusiv noaptea, și sa am dureri de sâni, însă diferite de durerile obișnuite din timpul menstruației, dureri de cap ușoare, uneori ușoare stări de greață. Următoarea menstruație trebuia să-mi vină pe data de 27 iunie, însă nu a venit și nu am nici un alt simptom premenstrual. Am făcut 2 teste de sarcină, unul pe 28 și unul azi, pe 3 iulie, ambele negative. Se poate să fie instalată o sarcina și sa fie rezultatele fals negativ la teste?
Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră,
Vă mulțumesc,
1 comentarii
Exista un procent redus de teste fals negative de sarcina si testul de certitudine este din sange betaHCG!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dilema
- 4mi-a intarziat ciclul 11 zile, este posibil sa fiu insarcinata?
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 4imi intarzie menstruatia...ce sa fac sa imi vina??
- 0De ce imi intarzie menstruatia?
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 2Intarzaiere menstruatie
- 1Menstruația îmi întârzie
- 8Sunt gravida?
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 1Poate fi vorba de o sarcina?
- 2Posibila sarcina ?
- 3Intarziere menstruatie
- 0Ciclu intarziat
- 9Menstruatie tot nu a venit
- 0Menstruație întârziată
- 0Dereglare menstruale brusca
- 0Menstruatie... sunt in ziua 46 a ciclului si nu a venit.
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: