Întârziere ciclu 7 zile
Bună ziua,
Am un ciclu menstrual regulat, la 28 de zile. Ultima menstruație am avut-o în data de 30 mai, a durat 4 zile. Pe data de 24 iunie, deci ziua 26 a ciclului, la 12 zile (aproximativ) de la perioada de ovulație, am avut o scurgere ușoară de sânge, de culoare roz deschis până la maroniu, care nu a semănat deloc cu menstruația obișnuită, care e abundentă. De asemenea, în momentul în care a început sângerarea respectivă am avut o durere acută ca la venirea menstruației, care nu a durat mai mult de 30 minute, însă cu stare de rău și greață. Sângerarea a durat două zile, cu scădere în intensitate spre final. De atunci am început să am o sensibilitate mare la mirosuri, sa merg mai des la toaletă, inclusiv noaptea, și sa am dureri de sâni, însă diferite de durerile obișnuite din timpul menstruației, dureri de cap ușoare, uneori ușoare stări de greață. Următoarea menstruație trebuia să-mi vină pe data de 27 iunie, însă nu a venit și nu am nici un alt simptom premenstrual. Am făcut 2 teste de sarcină, unul pe 28 și unul azi, pe 3 iulie, ambele negative. Se poate să fie instalată o sarcina și sa fie rezultatele fals negativ la teste?
Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră,
Vă mulțumesc,
Am un ciclu menstrual regulat, la 28 de zile. Ultima menstruație am avut-o în data de 30 mai, a durat 4 zile. Pe data de 24 iunie, deci ziua 26 a ciclului, la 12 zile (aproximativ) de la perioada de ovulație, am avut o scurgere ușoară de sânge, de culoare roz deschis până la maroniu, care nu a semănat deloc cu menstruația obișnuită, care e abundentă. De asemenea, în momentul în care a început sângerarea respectivă am avut o durere acută ca la venirea menstruației, care nu a durat mai mult de 30 minute, însă cu stare de rău și greață. Sângerarea a durat două zile, cu scădere în intensitate spre final. De atunci am început să am o sensibilitate mare la mirosuri, sa merg mai des la toaletă, inclusiv noaptea, și sa am dureri de sâni, însă diferite de durerile obișnuite din timpul menstruației, dureri de cap ușoare, uneori ușoare stări de greață. Următoarea menstruație trebuia să-mi vină pe data de 27 iunie, însă nu a venit și nu am nici un alt simptom premenstrual. Am făcut 2 teste de sarcină, unul pe 28 și unul azi, pe 3 iulie, ambele negative. Se poate să fie instalată o sarcina și sa fie rezultatele fals negativ la teste?
Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră,
Vă mulțumesc,
1 comentarii
Exista un procent redus de teste fals negative de sarcina si testul de certitudine este din sange betaHCG!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi-a intarziat mentruatia 2 saptamani
- 37nu imi vine menstruatia.va rog sa imi raspundeti cat mai repede
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 7exista vreun risc?
- 0intarzierea menstruatiei
- 2menstruatie intarziata 10 zile... sunt sarcina?
- 0Intarziere menstruatie.Ajutor!
- 0Care e problema ????
- 2vine bebe?
- 10oare sunt gravida
- 5intârziere menstruație
- 6Menstruatie intarziata, test negativ.
- 0E posibil să fiu din nou însărcinată?
- 1Sarcina fara contact sexual?
- 2Sarcina sau altceva?
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 0Întârziere ciclu
- 2Ce poate fi? Sarcina nu cred.
- 1CM intarzie
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: